Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man beräknar en Lease restvärde

Innan du underteckna ett hyresavtal , kolla restvärdet på bilen . Restvärdet är vad leasingbolaget tror att bilen kommer att vara värt i slutet av din hyra . Den har en enorm inverkan på din månatliga betalningar och kan också vara viktigt om du väljer att köpa bilen i slutet av hyresperioden . Värdet baseras på en procentsats av tillverkarens föreslagna priset ( MSRP ) och sätts av leasingbolaget , inte återförsäljaren . Instruktioner
1

Hitta MSRP för bilen . Observera att du beräkna restvärdet med MSRP , även om du förhandlade ner priset under MSRP med återförsäljaren . Återförsäljaren kan berätta MSRP eller du kan hitta information på nätet med hjälp av Edmunds , Kelly Blue Book eller på tillverkarens webbplats .
2

Begär restvärdet procentsats leasing företaget använder för att bestämma hyresavtalet slutvärdet. Vanligtvis kommer denna andel att vara mellan 50 och 58 procent , men kan gå lägre eller högre . Ju lägre procenttal kommer de sänka din månatliga leasingavgifter vara och ju högre restvärde kommer att vara i slutet av hyresperioden .
3

Multiplicera MSRP av restvärdet procentsats . Till exempel, om bilens MSRP är $ 22,000 och restvärdet är 50 procent , sedan 22.000 x 0,5 = 11.000 . I slutet av hyresavtalet , är restvärdet på bilen $ 11.000 . Detta innebär att om du beslutat att köpa bilen i slutet av din hyra , skulle priset vara $ 11.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78748.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.