Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

EPA MPG betyg

Enligt federal lag, alla nya bilar och lastbilar som säljs i USA måste bära en etikett som visar miles per gallon (mpg) medelvärden för fordonet. Denna etikett visar medelvärden för stadskörning, landsvägskörning och den övergripande mpg av fordonet. Environmental Protection Agency (EPA) har varit ansvarig för att testa och publicera mpg uppgifter sedan 1975. Provningsförfarande

Fuel Economy hemsida rapporterar biltillverkare testar sina egna fordon i laboratorier som använder federalt uppdrag provningsmetoder innan du skickar resultaten till Naturvårdsverket för publicering. EPA väljer prover från cirka 10 till 15 procent av fordon som produceras varje årsmodell och utför tester på de nationella Fordon & Utsläpp bränslelaboratorium att bekräfta en tillverkares mpg resultat.
Syfte med betyg

Enligt EPA, är målet att leverera mpg data för att ge konsumenterna korrekt information för att hjälpa dem att göra välgrundade val av vilka fordon att köpa. EPA och US Department of Energy sammanställa och offentliggöra alla mpg uppgifter när testet är klar för en viss modell år.
Senaste uppdateringen i testförfarandet

Början i 2008 års modell, var testproceduren justeras för att bättre återspegla verkligheten i vardaglig körning. Revideringar ingår testning vid högre hastigheter, med luftkonditionering i bruk och vid kallare utomhustemperaturer. Denna uppdaterade informationen är utformad för att ge konsumenterna mer noggranna mätningar bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79050.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.