Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

1997 Toyota Prado specifikation

Toyota Prado producerades i fem år efter att det infördes 1997. Erbjuds som en tre-eller femdörrars kombi, har Prado automatisk, heltid fyrhjulsdrift med främre oberoende och bak levande fjädring. Prado är tillgänglig med en femväxlad manuell eller fyrväxlad automatlåda och kan nå 60 mph på 11.0 sekunder. Under huven

1997 Toyota Prado är utrustad med antingen en 2,7-liters fyrcylindrig eller 3,4-liters V-6 motor. Den V-6 har en bränsleeffektivitet 17 mpg medan 2,7-litersmotorn blir cirka 25 mpg. Prado har en heltid, fyra-wheel-drive-system med en center differential, och föraren kan välja mellan 4WD-hög, 4WD-hög låsta och 4WD-låg låsta lägen som är lämpligt för de påträffade körförhållanden.

under bilen

Toyota Prado främre hjulupphängningen är oberoende med spiralfjädrar och bakfjädringen är en levande axel. Bränsletanken är placerad bakom bakaxeln. Både de främre och de bakre bromsarna är skivor. Låsningsfria bromsar är inte standard på 1997 Prado, även om denna funktion erbjöds som ett alternativ. Prado rider på 265/71 R16-däck.
Inuti bilen

1997 Toyota Prado är utrustad med förare och främre passagerare krockkuddar. Köpare kan köpa bilen med eller utan luftkonditionering, en fyra-högtalare ljudsystem och bältessträckare. Enligt Drive Arabien, har fem dörrar Prado gott om utrymme för förare och passagerare i framsätet och andra raden, men tredje raden passagerare kan finna det en tight passform.
Säkerhetsfrågor

1997 Toyota Prado är mottagliga för sidvind, rapporter Drive Arabien. Var uppmärksam vid körning, speciellt vid höga hastigheter, att Prado har varit känt för att vända över i hård vind.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79224.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.