Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vad händer om en ny bil har en defekt & inte är inspekteras innan leverans?

Om en ny bil har en defekt och det är inte inspekteras innan leverans, kan det återförsäljaravtal som levererar fordonet till en kund gör reparationer eller köparen kan hållas ansvarig för nödvändiga reparationer, beroende på situationen. Betydelse

När bilarna kommer till en återförsäljare, de inspekteras av en utsedd anställd. Om det finns några skador på fordonet, är det rapporterats till rederiet. Dock kan vissa fysiska defekter missas och inspektionen inte har en mekanisk kontroll av fordonet.
Överväganden

Före undertecknandet av pappersarbete att slutföra en ny eller begagnad bilköp, besiktiga fordonet. Om det finns några brister, har dem noterade på inköpsorder. Om återförsäljare går med på att göra reparationer, få dessa löften skriftligt, antingen på en "vi är skyldiga," även kallad en grund proposition, eller köparens beställning.
Ansvar

ett återförsäljaravtal anställd bör inspektera fordonet innan leverera det till en konsument, innebär detta inte alltid sker. Även om säljaren säger att fordonet inspekterades, ta några minuter att söka efter repor och små defekter i det inre. Om påpekade innan du kör Addera Identification

utanför partiet, kan återförsäljaravtalet debitera reparationer tillbaka till rederiet. Om du kör utanför partiet innan märker problem, kan återförsäljare få betala för reparationerna ur sin egen ficka om de inte omfattas av garanti från tillverkaren.
Varning

Få alla löften skriftligt. Om en säljare eller säljchef gör ett muntligt löfte, få en bekräftelse på löftet skriftligen. Muntliga avtal är svåra att upprätthålla, även med en chef eller återförsäljare ägare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78645.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.