Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Bilköp Spel

Att köpa en ny eller begagnad bil kan vara en av de viktigaste ekonomiska besluten en person gör. Att få en bra affär och göra betalningar i tid kan hjälpa till att bygga bra kredit, men att bli lurad in i en bil betalning kan du inte råd kan lika gärna torka ut ditt sparkonto och förstöra din kreditvärdighet. Att vara medveten om bil-köpa spel och taktik kan hjälpa dig att undvika många bil-köpa misstag. Månatliga betalningar

Ett vanligt misstag bilköpare gör är att tänka i termer av en månatlig betalning snarare än en bils totala kostnad. Det går bara att följa att en gemensam bilhandlare trick är att fråga konsumenten vad han är villig att betala varje månad istället för det totala priset på bilen. Försäljaren kommer då att använda den längsta auto lån tillgängliga för beräkning baserade på en överenskommen månatliga belopp. För att uttrycka det enkelt, kan en $ 25,000 bil med ett femårigt lån har samma månatliga utbetalningen som en $ 16,000 bil med ett treårigt lån. Dock kommer köparen av $ 25000 bil betala $ 2500 mer i ränta.
Räntor
p Det är inte ovanligt för bilhandlare att spendera timmar förhandlar en låg månatlig betalning takt med en konsument vet att konsumenten inte kommer att vara kvalificerade för en ränta som kommer att hålla den månatliga betalningen på det överenskomna priset. Ibland återförsäljaravtalet gör det möjligt för konsumenten att underteckna partiell pappersarbete och köra bilen hem, bara att ringa konsumenten en dag eller två senare med nyheten att hans finansiering nekades vid avtalad ränta. När en konsument har kört en bil utanför partiet, det gör det mindre troligt för konsumenten att gå ifrån affären om att finansieringen faller igenom.
Add-ons

Många människor inte tar sig tid att noggrant läsa avtal innan de undertecknar. Försäljningen människor kommer ibland dinglar extrafunktioner såsom golvmattor, aluminiumfälgar, strålkastare täcker och utökade garantier för att försegla affären, men misslyckas med att inkludera dem i kontraktet skickas till banker för finansiering. På baksidan, kommer säljare lägger ibland funktioner som inte efterfrågas utan att diskutera det med konsumenten för att driva upp försäljningspriset, och deras provision.
Negativt eget kapital

En konsument har negativt eget kapital om han är skyldig mer på sin nuvarande bil än det är värt. Nya fordon tenderar att förlora en fjärdedel av sitt värde så snart hjulen slår trottoaren. Det tar år att skapa positiva kapital i en bil, men de flesta konsumenter är klåda att inbyte innan den punkten. Återförsäljare kommer att lova att rulla det negativa egna kapitalet i en ny bil lån, men det förlänger det ursprungliga lånet till sex år eller längre. Bilköpare kanske tror att de får en del, men detta faktiskt innebär att de betalar betydligt mer än antingen sin inbyte eller ny bil är förmodligen värt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78885.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.