Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Den genomsnittliga kostnaden för en ny bil

Enligt National Automobile Dealers Association, som av 2010 den genomsnittliga kostnaden för en ny bil i USA är någonstans runt $ 28.400. Denna kostnad beror på flera faktorer. Enligt Kostnad Helper, kan du få en grov uppskattning av kostnaden för en bil genom att lägga ihop fakturan priset, avgifter destination, incitament återförsäljare och holdouts kontanter. Faktura Pris

Fakturan priset är det pris som återförsäljaren har betalat till tillverkarna. Om du är medveten om detta pris, kan du erbjuda ett belopp som inkluderar rimlig vinst på toppen av det. Hitta priser på bilens modell på webbplatser som Edmunds.
Destination Avgifter

Du kan lägga till destinationen avgifterna till kostnaden av modellen. Dessa avgifter är oftast mellan $ 500 och $ 600.
Återförsäljare incitament

Ta reda på om det finns några återförsäljare incitament för tillfället. Detta hänvisar till ett ytterligare belopp att tillverkaren betalar till återförsäljaren.
Cash holdouts

Genom en automatisk specialiserat webbplats som Edmunds, ta reda på hur mycket pengar återförsäljaren overpays för fordonet. Detta är känt som återförsäljare holdback, vilket är den andel av fakturan priset på bilen som återbetalas av tillverkaren till återförsäljaren. Många bilköpare använda beloppet återförsäljare holdback att utvärdera nettopris på bilen, som sedan används för att förhandla om priset med återförsäljaren.
Profit


Vid tillsats kostnaderna tillsammans, förhandla med återförsäljare och sätta sig på ett pris som gör att en 4 till 10 procent vinst för återförsäljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78620.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.