Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man kan räkna omsättningsskatt på fordon

Försäljningen skatt är en del av kostnaden för att köpa en bil . Räkna omsättningsskatten på en bil köp kan vara drastiskt annorlunda mellan stater . Men en grundläggande formel kan användas för att beräkna den omsättningsskatt på din nästa inköp av fordon . Instruktioner
1

Kontakta en lokal motorfordon kontoret för att bestämma den aktuella försäljningen - skattesats .
2

reda på vad priset är på den plats där du köper bilen. De flesta länder tillämpar stad eller län skatter till ett inköp av fordon .
3

Ta reda på om staten erbjuder ett inbyte skattelättnaden . De flesta stater gör . Om du har ett inbyte , kan du bli tvungen att betala moms endast på nätet försäljningspriset efter avdrag för belopp som du fått för inbyte - . Kallas det skattepliktiga värdet
4

Bestäm om din statliga skatter tillverkarens rabatter . De flesta stater inte skatterabatter , men ett fåtal gör . Om du köper en ny bil , kan detta innebära en väsentlig skillnad .
5

Multiplicera den totala skattesatsen , en kombination av statliga och lokala skatter , av försäljningspriset eller det skattepliktiga värdet av ditt köp . Om din totala skattesatsen är 9,5 procent , till exempel , och försäljningspriset är $ 12.000 skulle du betala $ 1140 i moms .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78398.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.