Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Beat the Dealer när man köper en ny bil

Det bästa sättet att slå dealern när man köper en ny bil är att använda Internet. Varje dag miljontals människor surfar på informationen Web insamling på fordon som de är intresserade i. Du kan faktiskt köpa en bil via internet och även i vissa fall återförsäljaravtalet kommer att leverera bilen till ditt hem med allt pappersarbete som måste vara undertecknats. Här är en guide för att guida dig genom processen att slå dealern genom att använda Internet. Instruktioner
1

Begränsa sökningen på din bil. Det bästa sättet att göra detta är genom att kontrollera resurser som Consumer Reports på nätet och även checka in bloggar av människor som redan har köpt bilen och omdömet bilens fördelar och nackdelar.
2

provköra fordonet. Gå till återförsäljaravtalet inte köpa bilen utan att få en chans att faktiskt sitta inne och se hur fordonet kör. Kom in med en berättelse om hur du är på din lunchrast och bara har en timme eller så för att spendera på generalagenten. Testa köra fordonet kommer också att ge dig en chans att bedöma de extra tillbehören bilen levereras med och bestämma om de är viktiga för dig eller inte.
3

Använd Internet. När du har minskat din sökning ned till ett eller två fordon du gillar det är dags att börja röra på köpet. Sök återförsäljare fram till runt en 100-mils radie från där du bor. Många återförsäljare kommer att leverera bilen till dig och genom att bredda sökningen du lägger handlare vid konkurrens med varandra. De vill alla göra en försäljning, så att makten har överförts till dina händer.
4

E generalagenten. Se till att du har att göra med Internet chefen, eftersom deras lön skala är vanligtvis baserad på volym av sålda bilar i stället för provision. I din e-låt dem veta att det finns ingen anledning för dig att provköra bilen, du har redan gjort det. Allt du är intresserad av är att få fakturan av fordonet och om priset är rätt, kommer du köpa det från dem.
5

handskas med e-post svar. Du kommer att stöta på återförsäljare som inte har fångats på Internet som säljer teknik och kommer att berätta för er att köpa en bil på Internet är inte möjlig. Inte sant. Om du får den här typen av svar bara gå vidare till nästa återförsäljare. Om du kan hitta återförsäljare som säljer stora volymer av enheter varje månad, kommer dessa killar vara lättast att hantera.
6

Du har fått fakturan priset via e-post. Kontrollera att du har forskat incitamenten på ditt valda fordon så att försäljaren inte använder rabatter för att komma ner till fakturan priset. Alltid få fakturan priset subtrahera sedan rabatterna om någon är tillämpliga.
7

Lowball priset efter att du har fakturan. Kom ihåg detta görs från bekvämligheten av ditt hem och på din egen tid så njuta av det. Gör ett erbjudande $ 2000 enligt fakturan och skicka e-off. De kommer sannolikt att räknaren runt $ 500 över fakturan. Counter tillbaka $ 1.000 - $ 500 euro i enlighet faktura och mest Internet-chefer kommer att acceptera detta pris om det är en high-end fordon bristvara. Återigen, kom ihåg att du förhandlar om priset på fordonet utan att göra några rabatter som är tillämpliga. Om du får bilen $ 500 under eller ens på rak faktura, subtrahera sedan rabatterna. Det är allt, du är klar. Allt du behöver göra härifrån är att plocka upp bilen eller få det levererat till dig med pappersarbete om det är ett alternativ generalagenten kommer att göra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78481.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.