Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper rullstol skåpbilar

För funktionshindrade förare och dem som kommer att transportera passagerare med funktionsnedsättningar, att kunna hitta och köpa rätt rullstol van för deras behov är en komplex process som kräver kunskap, tålamod och en tydlig förståelse för exakt vad de rullstol van kommer att användas för. Många välrenommerade återförsäljare erbjuder skåpbilar kvalitet rullstol, men att hitta en rullstol van för ett pris du har råd är ofta lika viktigt som att välja rätt rullstol van för dina behov. Instruktioner
1

räkna ut om du behöver en rullstol van som tillhandahåller transporter för personer i rullstol eller en rullstol van som gör att en person i rullstol att köra den eller båda. En rullstol van som kan transportera funktionshindrade passagerare inkluderar en hiss eller ramp eller en plats där en hiss eller ramp kan anslutas, oftast placerad på passagerarsidan dörren. En rullstol van som tillåter en person i rullstol att köra den själv innehåller särskilda spakar och mekanismer för broms och gas pedaler, samt utrymme för henne att sitta i sin rullstol under körning. Många rullstol skåpbilar har förmågan att möjliggöra för båda dessa funktioner, och grundpriset är detsamma som för rullstol skåpbilar i allmänhet:. Omkring $ 5.000 till $ 35.000 och mer
2

Bestäm vilken typ av rullstol van du vill köpa. Det finns många olika typer av rullstol skåpbilar, inklusive full-sized, minibuss och buss stilar. Var och en av dessa stilar har olika fördelar och nackdelar. Till exempel, en del människor föredrar minibussar över fullstora lastbilar eftersom minibussar använder ramper i stället för hissar, och de flesta människor känner sig tryggare i en hiss. Men om du ska transportera många människor i din rullstol van, kanske en buss stil vara mest lämplig. I slutändan kommer ditt val beror på vad du använder rullstol van för och dina personliga preferenser. Forskning dessa olika typer för att avgöra vilken som är bäst för dina behov.
3

Gör en budget för inköp av din rullstol van. Detta är ett viktigt steg eftersom du behöver se till att du inte köper en rullstol van att du inte har råd. Det är okej att ta ett lån om det behövs, men se till att du har råd med de månatliga utbetalningarna. Kom ihåg att priset för nya och begagnade rullstol skåpbilar varierar från ca $ 5.000 till $ 35.000 och mer, så se till att välja en rullstol van som passar inom din budget.
4

räkna ut vilka extra funktioner du ' d gillar din rullstol van att inkludera. Några ytterligare funktioner inkluderar fjärrstart och fjärrstyrning aktivering, vilket både ökar komforten och säkerheten i rullstol van. Valet av extra funktioner beror på dina personliga preferenser, liksom din budget.
5

Använd en utvärderare för att hjälpa dig hitta rätt rullstol van för dina behov. En utvärderare är någon som är kunnig om rullstol skåpbilar och kan upptäcka eventuella problem som du kan förbise, såsom om det finns tillräckligt med rygg och nackstöd. Certifierade utvärderare kan hittas genom Föreningen för specialister Driver Rehabilitering.
6

Kontrollera med lokala fordon återförsäljare för att ta reda på vilka som säljer rullstol skåpbilar. Även söka efter handlare på Internet med en enkel online-sökning, såsom "köp rullstol skåpbilar." Det finns olika fördelar och nackdelar att tänka på när man köper från lokala återförsäljare kontra internet återförsäljare. Exempelvis kan Internet återförsäljare erbjuder bättre fynd, men lokala återförsäljare är mer benägna att hjälpa dig om du har ett problem med din rullstol van. Överväg att använda Internet för att välja den typ av rullstol van du vill köpa. Fråga sedan lokala återförsäljare om de har den typ du valt i lager. Försök att låta de lokala återförsäljarna vet vilka typer av erbjudanden du hittat på internet. De kan vara villiga att sänka sina priser för att få ditt företag.
7

Kontrollera att rullstolen van du väljer, oavsett var du köper den från, kommer med en garanti. Var noga med handikapp utrustning på din rullstol van, i synnerhet handikapp hiss, kan repareras eller bytas ut vid liten eller ingen kostnad för dig under givarens eller tillverkarens garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78563.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.