Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en återförsäljare för att donera ett fordon till dig

Om du behöver en ny bil men inte har pengar att köpa en, kanske du kan få en doneras till dig från en bilfirma. Återförsäljare inte ofta donera bilar till privatpersoner, men det händer då och då. Tänk på att återförsäljarna kommer att ge någon en bil på bara de mest extrema välgörenhet fall. Du kan ha en bättre chans att få en bil om du kontaktar någon av de många välgörenhetsorganisationer bil donation, till skillnad från en bil dealership.On annan anmärkning, om du vill erbjuda en ny bil som ett pris för en välgörenhetsorganisation hål- i-en golftävling, det finns särskilda försäkringspremier du kan köpa. Försäkringsbolaget kommer att ge bilen om någon visserligen poäng ett hål i en i turneringen. Instruktioner
Arbeta med ett återförsäljaravtal
1

Ring generalagenten och be om deras donation krav. Be att få tala med chefen, ägaren eller PR-avdelning.
2

Skriv generalagenten ägare eller chef ett brev dokumentera dina kamper och respektfullt be om ett donerat bil. Var ärlig och inte försköna din berättelse, men samtidigt inte vara rädd för att vara övertygande. Inkludera all information som kommer att hjälpa ditt fall, till exempel dina specifika kamper, eventuella barn du har, vilken typ av jobb du har, om du fortsätter din utbildning, om du har vunnit något medborgarskap utmärkelser eller stipendier, och vad du gör för att hjälpa andra. Var beredd på att bevisa eventuella påståenden du gör. Ta hjälp av en präst medlem
3

. Fråga präster medlem för att tala till återförsäljare på din räkning och att kontrollera dina omständigheter.
4

Inse att återförsäljarna inte ofta ge nya bilar till privatpersoner. Men om du är artig, ihärdig och visa behovet, kan det löna sig. Addera Arbeta med en Charity
5

Göra en del efterforskningar för att hitta välgörenhetsorganisationer i ditt område som är i praktiken av att leverera bilar till behövande.
6

Kontakta välgörenhetsorganisationer att ta reda på hur man ansöker och vilka kriterier du måste uppfylla. Dina särskilda omständigheter kan kvalificera dig, till exempel, om du är ett offer för våld i hemmet, försöker övergången av allmännyttiga bostäder, har medicinska behov eller är offer för en naturkatastrof. Var beredd att kontrollera dina omständigheter och ge bevis på inkomst.
7

Be din kyrka för hjälp. Din kyrka kanske kan sätta dig i kontakt med en bil-donation välgörenhet, eller kanske till och med kunna sätta dig i kontakt med en medlem i kyrkan som har en bil de vill donera till en värdig individ.

8

gälla för så många bil-donation välgörenhetsorganisationer som möjligt. Detta sätt, om man vänder ner dig, har du fortfarande en chans med de andra. Addera Arbeta med ett försäkringsbolag
9

Kontakta Försäkringskassan om du letar för en bil som en hole-in-one pris för en golftävling. Fråga om hole-in-one försäkring. Om din operatör inte erbjuder det, är chansen att de kan hänvisa dig till ett försäkringsbolag som gör.
10

Köp hole-in-one försäkring med en del av medel från avgifter turnering, eller något annat område av välgörenhet budget utsetts för sådana kostnader. Eftersom hålen i en mycket sällan inträffar, kan du köpa en politik för pennies på dollarn jämfört med kostnaden för en ny bil.
11

Award en statyett och ett diplom till alla golfare som faktiskt gör ett hål i en under din välgörenhet turneringen. Försäkringsbolaget kommer att gå in och ta hand om att betala för bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79106.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.