Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vilka är nya Car Doc avgifter?

Köpa en bil kan inte vara på toppen av din roliga lista , främst eftersom man fruktar att gå till återförsäljare , avvärja säljare och köpslående om priser . Men när du är i skyttegravarna på återförsäljaravtalet , är det bäst att veta vad allt rör på köpeavtalet . En särskild avgift för att överblicka dokumentationen , eller doc , avgift . Definierad

doc avgiften noterade på ett köpeavtal är typiskt ren vinst för en bilfirma . Även om vissa stater kan reglera denna avgift genom företagsförvärv förordningar , kan andra stater jordbrukspolitiken inte denna avgift . En gemensam definition från säljarna är att doc avgiften betalar för bearbetning pappersarbete , t.ex. tagg och titel .
Funktioner

återförsäljare under statlig lag kanske kan debitera $ 50 till $ 100 lagligt för denna avgift . Andra gånger kan det börja på $ 400 och stiga avsevärt , beroende på återförsäljaravtalet politik och driftläge .
Överväganden

flesta köpare bör försöka förhandla fram detta avgiften ned till $ 100 när man köper en bil . Även om säljare eller chef kan försummar det , helt enkelt fråga dem om de är villiga att förlora en försäljning för ett par hundra dollar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78925.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.