Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Information om avtal bilköp

En bil köpekontraktet är också känd som en köpebrevet . Köpekontraktet är viktigt , eftersom det står namnen på köpare och säljare , fordonsinformation , betalat belopp och huruvida eller inte en garanti medföljer inköp av fordon . Fördelar

köpebrev skyddar säljaren av fordonet . Det är viktigt att notera att fordonet säljs i befintligt skick om det finns ett problem med bilen i framtiden . För återförsäljare , är alla skatter , avgifter och garanti också noterat på köpekontraktet . Köparens underskrift bevisar han håller med de angivna avgifterna .
Historia

Vid ett tillfälle hade köpebrev och registrering lika stor vikt som dagens bil titel . På 1980-talet var köpebrevet inte längre som den nödvändiga överföringen - av - ägande form i många stater . Som av 2010 , vissa stater fortfarande använda köpebrevet för bevis på köpeskillingen av skatteskäl , men titeln är det mest nödvändig del av ett köp .
Missuppfattningar

Även ett köpebrev är bra att ha för din bokföring och bevis på köpeskillingen , kan det ta inte plats för ett giltigt tillstånd titel . Du måste ge titeln till din lokala avdelning av motorfordon ( DMV ) tillsammans med köpebrevet , om nödvändigt , för att slutföra ett köp . Ring din DMV för att ta reda på om du behöver en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78827.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.