Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vad är en bil Bill of Sale?

En bil köpebrev är ett juridiskt bindande dokument som är utformat för att skydda rättigheterna för både köpare och säljare. Varje bit av information om köpebrevet är viktig och bör vara dubbel-kontrolleras före undertecknandet. Definition

I huvudsak är ett köpebrev ett dokument som visar frivillig överföring av en bil från en person till en annan, och anses vara ett juridiskt bindande avtal.
Absolute Bill of Sale

En "absolut" köpebrev är helt enkelt ett kvitto, och oftast innehåller endast den information som rör försäljningen. Dessa inkluderar datum, bil, beskrivning, mätarställning och kostnad.
Villkorlig köpebrevet

Ett villkorat köpebrev ges när en bil är finansieras, och tillhandahåller dokumentation för säljaren att pengarna är skyldig. Dessa kan omfatta handpenningen, pengar som betalas, betalningsvillkor och säkerhet för lån.
Vehicle Beskrivning

köpebrev måste innehålla bilens VIN (Vehicle Identification Number) , märke, modell, färg och mätarställning.
As-Is vs warrantied

Mest begagnade bilar säljs i befintligt skick (utan garanti), vilket indikerar att köparen är helt ansvarig för alla fordon brister. Köparen övertar alla risker och ansvar för bilen vid tidpunkten för undertecknandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78609.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.