Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så för att bevisa för banken Du har Bilförsäkringar

När du köper en ny bil, många långivare kräva bevis på Bilförsäkringar finns på fordonet. Detta säkerställer att du omfattas det ögonblick du lämnar med fordonet. Försäkring förhindrar out-of-pocket kostnader för majoriteten av priset för att fixa bilen om en olycka inträffar. I många situationer, det ger också betalning om ett oförsäkrat drivrutin kraschar in i bilen. Auto försäkring krävs i de flesta stater. Instruktioner
Papper Proof
1

Kontakta försäkringsbolaget för att få ett skrivet försäkringsbevis i om du inte redan har ett. Medan många stater föredrar försäkringsbolagen att lämna dessa elektroniskt många stater fortfarande ge strikt papperskopior.
2

be företaget att skicka den direkt till dig eller ge ett faxnummer för dig eller banken. Även om ditt tillstånd är elektronisk-bara, kommer försäkringsbolaget har sannolikt ett dokument för att bevisa att du har försäkring.
3

Gör en kopia av pappersarbete om du har det direkt postas eller faxas till dig. Håll kopia för din bokföring och föra den ursprungliga dokumentationen till din bank. Addera Bank Verifiering
4

förse banken med kontaktuppgifter till ditt försäkringsbolag. Detta gör det möjligt för banken att kontakta försäkringsbolaget direkt och begära försäkringsbevis.
5

Ge det exakta namnet på din vanliga medel, om denna information är tillgänglig. Försäkringen agent kommer att kunna verifiera din försäkring via telefon och e-post eller faxa en kopia av det till din bank.
6

Dela adressen till ditt försäkringsbolag med banken om du inte har telefonnumret tillgängliga. Banken kanske kan begära försäkringsbevis via mail.
Betalningsbevis
7

Ta in alla mail du har fått från auto försäkringsbolag. Om du har ett kontoutdrag, ta den tillsammans med bevis på betalning. Ge ett kontoutdrag, check, kassakvitto eller postanvisning kvittot från din senaste betalning.
8

Verifiera kvittot innehåller information om den politik eller företagets namn på den om du inte har någon e-post som överensstämmer med betalningen. Ge företagets kontaktuppgifter med mottagandet vid ytterligare kontroll behövs.
9

Se till att du ger den senaste dokumentationen till din bank. Ta åtminstone de senaste tre månaderna bevis på betalningar, om tillgängligt. Addera Online Proof
10

Navigera till ditt försäkringsbolag hemsida och tryck på "Logga in" eller "Skapa ett konto. " Har din försäkring nummer tillgängligt om du skapar ett online-konto.
11

Visa din politiska uppgifter när du öppnar ditt konto online. Sök efter en möjlighet att skriva ett försäkringsbevis eller skriva ut någon dokumentation som visar detaljerna i politiken.
12

ut en kopia av de betalningar du har gjort mot det, om denna information är tillgänglig. Detta kommer att visa att försäkringen är aktuell om annan dokumentation inte visar täckning datum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78854.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.