Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur importerar jag en begagnad Lamborghini till Irland?

Importera en begagnad Lamborghini till Irland innebär att man betalar skatt registrering av fordon (VRT) och Motor Skatt till den irländska regeringen. Begagnade bilar i samband med inkomsterna innebär bilar först registrerade mer än tre månader före import eller som har körts mindre än 1864 miles (3000 kilometer). Det finns olika sätt att flytta din Lamborghini till Irland, landvägen från Nordirland i Storbritannien eller sjövägen från andra länder. Färjor driva roll-on roll-off bil tjänster eller du kan sända vid containern. Saker du behöver
Bil Dokumentation
Ferry Fare
Försäkring
Visa fler instruktioner
1

Boka en färja plats för personlig transport eller container shipping från Storbritannien eller Frankrike. Köra Lamborghini personligen kan vara ett bra sätt att hålla ett öga på ditt barn genom resan. Containrar lägga ett extra lager av skydd vid sjögång och klumpiga passagerare kolleger. Alternativt, arrangerar den internationella sjöfarten genom en auto rederi från andra länder. Håll ett extra nyckel i nödsituationer. En bilsemester, kör genom Europa till en fransk hamn är ett annat val.

Färjor till Irland verka till Cork, Rosslare, Belfast, Larne, Dun Laoghaire och Dublin. Välj närmaste destination till dig för en kortare resa.
2

Håll alla bil dokumentation med dig. Att registrera Lamborghini i Irland behöver en utländsk registrering cert, en faktura för försäljning, sjöfart fakturor att bevisa ankomstdatum i Irland, bevis på adress i Irland, identitetshandlingar och bevis på Personal Public Service Number (PPS).

3

Ordna ett möte med National Car Test (NCT) service inom sju dagar efter det att fordonet anländer i staten. (Se referens Tre) De kommer att inspektera bilen för att se till att dokumenten stämmer och att bedöma den för VRT. För att boka detta via telefon eller på nätet, behöver du ditt mobilnummer, adress, e-postadress, typ av fordon, chassinummer och aktuellt registreringsnummer.
4

Minimera VRT laddningen genom att ha en CO2 utsläpp dokument från tiden för tillverkningen. Om du inte har detta bevis, kommer VRT att debiteras det högsta tillåtna hastigheten. Bevis på ankomstdagen i staten behövs också för att undvika extra intäkter avgifter. Detta bevis krävs av Revenue att se till att bilen inte har varit registrerad i Irland under en tid.
5

Köp lämplig försäkring. Att köra din Lamborghini i Irland, måste du ha försäkring. Storbritannien försäkringar kan ibland omfatta körning i Irland. Motor Skatteverket kan sökas efter att bilen är registrerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78902.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.