Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Lista över GM avveckla Återförsäljare

I maj 2009, General Motors Corp (GM) anmäldes omkring 1.100 av sina kämpar återförsäljare att de skulle sägas upp i slutet av 2010. Brev skickades sedan till de återförsäljare som ber dem att "varva ner" sin verksamhet i slutet av 2010. De riktade återförsäljare var underpresterande och genererade mycket liten försäljningsvolym, enligt GM. Avvecklingen Deals

Enligt en Reuters rapport den 7 juli 2009 använde GM del av de pengar som det fått från den federala regeringen för att erbjuda $ 1.000.000 utköp till nödlidande återförsäljare riktade för uppsägning. När det trädde konkurs i juni 2009, hade GM cirka 6.000 återförsäljare. I juli minskade den siffran till 4.100 återförsäljare som tecknat avtal om att fortsätta med GM efter att de kom från konkurs. Nittio-åtta procent av de nästan 2.000 återförsäljare riktade för uppsägning accepteras buyout betalningar från GM. I juli 2009 GM frågade en New York konkurs domaren om tillstånd att släppa 38 återförsäljare, spridda över 20 stater, som vägrade att acceptera avvecklingen deal. I augusti hade GM eliminerat mer än 1.500 återförsäljare genom sina vind-down erbjudanden.
Stängt Dealership Listor

Inledningsvis valde GM att inte offentliggöra förteckningen över återförsäljare att det skulle ge vind-down erbjudanden till. Dock har återförsäljare avslöjat om de fick vind-down erbjudanden. The Huffington Post samlat en interaktiv vind-ned återförsäljare karta på nätet som användarna kan undersöka för att avgöra vilka återförsäljare har stängt. Denna lista, vilka nummer i de hundratals återförsäljare ingår i referenserna. För att hitta återförsäljare stängda i ditt tillstånd, klicka på den interaktiva kartan. En kompletterande förteckning, uppdaterad i november 2010, listas i bokstavsordning efter stat på Edmunds.com och ingår också i referenser.
GM: s nya Dealer Network

I ett pressmeddelande den 5 augusti, 2010, meddelade GM att man avslutat sin process återförsäljare skiljedom och att den 1 november 2010 skulle det avtäcka ett nytt nätverk av nästan 4.500 Chevrolet, Buick-GMC och Cadillac återförsäljare. Många av återförsäljarna medverkat i stora anläggningar renoveringar som inkluderade uppgraderade showrooms, installation av Wi-Fi och kundernas arbetsområden med butiker, skrivbord och kaféer som serverar förfriskningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79145.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.