Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att stänga en försäljning bil

I den stressiga processen att köpa eller sälja en bil, kan de slutliga stegen ordentligt avsluta försäljningen hanteras enkelt och utan stress jämfört med handlingen att reklam och marknadsföring eller söka efter och undersöka bil. De tre viktigaste stegen i att stänga en försäljning bil lätt ihågkommen använder förkortningen TRI, själv ett prefix som betyder "står för" Titel "T" tre. ";" "R" står för "Kvitto, & rdquo ; ". Insurance" och "I" står för om det kan finnas mer än dessa tre steg i processen, överföring av dessa objekt är den minimala steg som krävs för att köpa eller sälja en bil. Saker du behöver
Bilunderhåll titel Mössor och kvitton reparation
Notarius
Visa fler instruktioner
1

Kontakta Department of Motor Vehicles i ditt tillstånd till avgöra om det finns några särskilda statliga krav för att avsluta en försäljning bil i ditt område.
2

Överför titeln på bilen från den tidigare ägaren eller återförsäljare i ditt namn om du är köpare. Detta måste vara attesterad av någon därtill behörig som en notarius publicus. Om du köper din bil från en återförsäljare, kommer de normalt kunna genomföra titeln överföringen i lokalerna. Om du köper din bil från en privat säljare, kommer du och säljaren behöver besöka en notarius publicus eller en lokal AAA kontor. Detta är T steget.
3

Anteckna mätarställningen och plats detta nummer på köpebrevet eller inköpskvitto. Om du är säljare, kommer detta att begränsa ditt ansvar om den nya drivrutinen hamnar i en olycka. Om du är köpare, kommer detta att garantera att du har god dokumentation av bilens skick när du köpte den. Detta är R steg.
4

Exchange ytterligare pappersarbete om reparationer och underhåll av din bil. Detta omfattar intäkter för poster såsom batterier och däck, vilket kan ha garantier den nya ägaren kunde använda.
5

Handtag försäkring av bilen. Om du är den tidigare ägaren, innebär detta avbryta den befintliga politiken. Om du är den nya ägaren innebär detta upprättande av en ny politik. Detta är jag steget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78806.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.