Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil med kontanter

Att köpa en bil med kontanter innebär att du inte behöver oroa dig för att kvalificera för ett lån och eventuellt betala en hög ränta. Vad du kanske inte inser är att betala med kontanter negativt kan påverka din förhandlingsposition. Enligt Auto Råd hemsida, många handlare räknar med att göra extra pengar från finansieringen, om de vet en köpare planerar att betala med kontanter, kan de inte vara så villiga alltför förhandla. Du kan fortfarande få en bra affär om du följer vissa steg när man köper en bil med kontanter. Saker du behöver
Faktura information eller jämförbara bilpriserna
Visa fler instruktioner
1

Gör din hemläxa innan du besöker återförsäljare och fastställa ett rimligt pris för den typ av bil som du är intresserad. Om du köper en ny bil, kan du få faktura information från webbplatser som Kelly Blue Book och Edmunds. Om du köper en begagnad bil, kan du hitta jämförbara fordon på Auto Trader, Autobytel och Craigslist.
2

När du börja besöka återförsäljare för att titta på bilar och säljare frågar hur du planerar att betala, berätta för honom att du har inte bestämt ännu. Om han trycker dig, säger att du hellre fokusera på att hitta rätt bil först och att det är för tidigt att tala om betalningen.
3 p Om försäljaren frågar hur mycket av en månatlig betalning du har råd, berätta för henne att du är bara intresserad av att prata om det faktiska priset, inte om betalningar. Säljare vill diskutera bilpriserna i form av betalningar, eftersom de lättare kan dölja dolda kostnader.
4

Förhandla ett slutligt pris för bilen och få det skriftligt innan träffande säljare som du kommer att betala kontanter. Om han försöker att backa ur affären, vara beredda att gå ut i återförsäljaravtalet. Du kan älska bilen, men det finns många fler på andra återförsäljare. Ingen bil är värt att bli överladdade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78516.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.