Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man använder Blue Book att hitta vad din bil är värd

Oavsett om du vill sälja din bil på egen hand, byta in det till en återförsäljare eller undrar vad detaljhandeln värdet är för en bil du funderar, Kelley Blue Book har svaret. Även Kelley Blue Book erbjuder en handledningen, de resultat du hittar är bara en vägledning och inte ge definitiva värden. För att få en bättre uppfattning om hur värden kan fluktuera, besöka Edmunds och NADA webbplatser för att se skillnaderna i bedömning värden. Använd en median av resultaten för realistiska förväntningar. Instruktioner
1

Gå direkt till fordonet du vill ha en bedömning för genom att klicka på "Year, Make & Model" länken från begagnad bil avsnittet Kelley hemsida.
2

Använd rullgardinsmenyerna på nästa sida och välj din bil. Välj rätt år, märke och modell. Klicka på "Go" för att fortsätta. I pop-up fönster, skriv in ditt postnummer.
3

Välj det värde du vill ha för bedömning. "Föreslagna Value 'erbjuder priser för vad du kan förvänta dig att betala på återförsäljare. "Certified Pre-Owned Value" antyder detaljhandeln belopp för ett fordon från återförsäljare som har en förlängd garanti från biltillverkaren. "Andrahandsvärde" är vad du kan förvänta dig att få från en återförsäljare om handel i din bil mot en annan - denna summa är också känd som grossist värde. "Private Party Value" är en uppskattning av vad du kan sälja din bil på en privat transaktion.
4

Välj exakt trim nivå från resultatsidan. Om du är osäker på trim nivå, klicka på en för att se över standard funktioner. Pre-ikryssade alternativ är standard för den modell du valt. Överföringen eller upplysningar om motorn är också standard för modellen - tillbaka till föregående sida och klicka modeller tills du hittar den rätta
5

Review de vanliga funktionerna för att säkerställa noggrannheten.. Funktioner med lådor lämnas därhän betyda valfria funktioner för modellen. Kontrollera alla relevanta rutor genom att klicka med musen bredvid alternativet och klicka på "Fortsätt."
6

Välj fordonets skick. Läs igenom beskrivningarna av varje villkor för att säkerställa att du väljer den rätta. Mest begagnade bilar som finns i återförsäljare partier ska vara i gott eller rättvisa villkor. Bara välj "Excellent" om begagnad bil är fortfarande relativt ny och i perfekt skick.
7

Granska dina värderingar från resultatsidan. Om du också vill visa detaljhandeln, försäljning eller handel värde, klicka på alternativet från menyn till vänster för att ändra resultatet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78874.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.