Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hittar återförsäljaren Kostnad för en motorcykel

För vissa människor , att köpa en motorcykel är en engångsavgift transaktion . Motorcykeln kan vara den enda cykel en person köper om det är absolut ett nöje leksak som inte kommer att användas regelbundet . När du kommer att spendera tusentals av dina surt förvärvade dollar på en motorcykel , vill att du ska veta att du hittat den bästa möjliga affär . Att betala så nära vad dealern betalas bör vara målet för varje motorcykel köpare . Följ stegen i den här artikeln och din nästa motorcykel köpet kommer att lägga mer pengar i fickan och mindre i återförsäljarens . Saker du behöver
Kelley Blue Book officiella Motorcycle Guide
Visa fler instruktioner
1

Prenumerera på " Kelley Blue Book Officiell Motorcycle Guide " eller besök ditt lokala offentliga biblioteket för att titta på ett exemplar av publikationen . Denna publikation har information från mc- försäljning rapporter och undersökningar av återförsäljarna .
2

Titta på avsnittet i baksidan av " Kelley Blue Book Officiell Motorcycle Guide " som heter " Lån koder . " < br >
3

Look för tillverkaren av motorcykeln som du är intresserad av lån Koder avsnittet . Givarens kostnad för olika modeller under varje tillverkare anges i det avsnittet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78586.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.