Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man köper en hyrbil

Hyrbilar sätts ofta upp till försäljning genom uthyrningsföretag. Det kan komma en tid i bilens liv när det inte längre är fördelaktigt att erbjuda bilen för hyra, så företaget kommer att erbjuda den till försäljning. Detta är ett bra alternativ för dem på marknaden för en begagnad bil eftersom hyrbilar tenderar att vara mer rimligt prissatt jämfört med bilar hos återförsäljarna. Enterprise Rent-A-Car har en fullständig enhet dedikerad till att sälja begagnade flotta bilar. Instruktioner
1

Besök EnterpriseCarSales.com att hitta begagnade hyrbilar. Ange postnummer, märke och modell av den önskade bilen på första sidan och sedan "Sök".
2

Visa listor efter pris, körsträcka, färg eller plats. Klicka på bilden av bilen för att få mer information.
3

Scan funktionerna i varje bil för att se till att den passar dina behov. Se alla andra bilder tillgängliga att bedöma tillståndet för fordonet.
4

Gör en Carfax fordon rapport om varje lista som du är intresserad av att dubbelkolla sin historia. De flesta kommer bara visa en ägare --- byrån hyra bil.
5

Klicka på "inbyten välkomna" länken för att få mer information om handel i bilen för den använda hyrbil. Du kan också bara gå till kbb.com (Kelley Blue Book) för att hitta värdet på din bil så att du vet hur mycket du rimligen kan förvänta sig att få som kredit på inbyte.
6 < p> Klicka på "Printable View" under bilen notering att skriva ut alla detaljer i hyra innan du anger i formuläret för att kontakta någon.
7

Gå tillbaka till sista sidan och skriv in din kontakt information, inklusive namn, e-post och telefonnummer. Inkludera några specifika frågor eller kommentarer du har om notering som du frågar om. Klicka in och vänta på svar från en representant.
8

Gå till hyrbil plats där bilen står parkerad för att inspektera bilen och gör din slutgiltiga beslutet. Dessa uppgifter kommer att ges till dig när företaget representativa kontakter du. Kom med kontanter, egen finansiering uppradade eller vara beredd att få en kreditkontroll och gå igenom biluthyrning bolagets finansiering leverantör, om det är tillgängligt. Representanten kommer sannolikt fråga om hur du planerar att finansiera bilen när hon först ringer dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78500.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.