Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Honda Elite 80 Scooter

Honda Elite 80 skoter är en otroligt bränslesnåla sättet att ta sig runt staden. Dessa prisvärda skotrar har blivit en favorit för skoter entusiaster och sparsamma konsumenter. Köpa en av dessa kan vara lite svårt på grund av deras höga efterfrågan, men med den här guiden kommer du att kunna hitta hur man köper en själv. Instruktioner
Köpa New
1

Gå till http://powersports.honda.com
2

Sätt musen över "gatan" kategorin nära toppen av sidan för att avslöja en rullgardinsmeny, och välj sedan "Skotrar." Addera 3

Klicka på "Hitta en återförsäljare" text längst upp på sidan och sedan sätta i din platsinformation och klicka på "Sök återförsäljare".
4

Välj återförsäljaren närmast dig och ringa för att se till att de har Elite 80 i lager.
5

Gå till återförsäljaravtalet och köpa skotern genom att antingen betala för det med kontanter eller med en av Hondas många finansieringsalternativ.
köpa begagnade
6

Gå till en webbplats som har använt skoter listor , såsom:. ebay.com, craigslist.com eller bikez.biz
7

Sök efter en Honda Elite 80 scooter
8

Sök efter en bra notering. Se till att kolla med ägaren för information om körsträcka och tjänsten historia på skotern. En skoter med fler än 20.000 miles eller en skoter som inte har varit korrekt servad (regelbundna oljebyten) kanske inte är värt att köpa.
9

Köp noteringen du vill äga. Följ anvisningarna på webbplatsen eller kontakta säljaren direkt för att ordna med betalning och leverans /upphämtning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78517.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.