Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så att köpa en ny 50cc Scooter med rätt information

Med dyrare bränslekostnader under de senaste fem åren eller så, har Skotrar blivit ett allt populärare färdmedel. Det finns många olika frågor att tänka på när du köper en ny eller begagnad skoter. Instruktioner
1

* Vem har tillverkat Scooter? Här sen har det skett en ökning i popularitet av billiga kinesiska skotrar, ofta kostar mindre än en tredjedel av vad större "namn" varumärke scooter tillverkarens såsom Honda, Yamaha etc. Men, är tumregeln ofta "du får vad du betalar för ".
2 p Om du bestämmer dig för att gå med en gjord kinesisk skoter, alltid försöka hitta en seriös tegel och murbruk återförsäljare inom ditt område som står bakom skotrar de säljer. Ofta Internet köpt och eller drop skeppas skotrar inte är ihop bra och kommer att behöva "förberedd". En ansedd område återförsäljare kommer att utföra kontroller på skotern för att se till att den är i perfekt körklart skick innan säljs till en kund. Dessa kontroller omfattar: kontroll av motorolja, CVT slutväxel olja, broms drift, dra åt alla fästen, däcktryck, rensa skräp från bränsletanken innan fyllning och eldrift
3 Det finns två huvudsakliga motorn val när det kommer till dessa skotrar: Antingen 2-takts eller 4-takts. Tvåtaktsmotorer genererar oftast mer effekt och högre varvtal än en 4-takts motor med samma cylindervolym men de fyrtakts motorer har mycket mer vridmoment och fungerar bättre i kallare klimatförhållanden.
4

Det finns många tankegångar om hur man kan bryta i en ny skoter: 1. "Rida det som du stal den!" Vissa maskinbyggare svär köpa denna metod, jag har provat det själv med goda results.2. Rida det lugnt och inte gå till full gas för minst 300 miles: Det kan vara svårt att göra, men vad är överenskommet är att alltid variera din gas och inte hålla motorns varvtal är hastigheten konstant på en lång period av tid.

Efter de första 50 miles Jag skulle föreslå att ändra den dåliga kvaliteten ursprungliga olja som kom med skotern till en bättre kvalitet konventionell olja såsom Valvoline eller Castrol och sedan byta olja igen efter 300 miles för att bli av eventuella ytterligare metallspån som hade skapats under inbrott processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78475.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.