Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du ändrar en Auto Titel

Det kan finnas flera orsaker till att du behöver ändra en automatisk titel. De vanligaste orsakerna till att en person kommer att behöva ändra en automatisk titel beror på att fordonet har sålts, ges som en gåva, arv eller tillfredsställelse av panträtt. För att ändra auto titel, måste du gå till en gren av din statens Institutionen för motorfordon. Instruktioner
1

Hitta kontaktuppgifter för Department of Motor Vehicles. Du kommer att vilja se över DMV hemsida för att se de olika kraven för att ändra titeln. För att komma åt länken till din statens DMV, besöka Nevada DMV sidan och välj ditt tillstånd från sina tillgängliga notering.
2

bort plattorna från fordonet och returnera dem till DMV. Om du ändrar auto titel till en ny ägare, kommer han att behöva säkra sina egna plattor när han registrerar fordonet. Du måste göra detta innan du ändra titeln. Addera 3

Skriv i baksidan av auto titel du vill ändra. Om du säljer bilen, måste du logga på baksidan av din befintliga auto titel. Köparen kommer även att signera baksidan av titeln och ge sitt körkort nummer.
4

Inkludera den nödvändiga informationen på baksidan av titeln. De flesta stater kräver att mätarställningen av fordonet skall anges under en rubrik förändring. Försäljningspriset, datum för försäljningen och köparens namn och adress måste också ingå. Tänk på att om du inte överför titeln inom en viss tidsfrist efter tidpunkten för försäljningen (tio till fjorton dagar är den genomsnittliga tiden), kan du möta en straff från DMV.
5

Ta bevis av korrigeringen att ändra information som anges på titelbladet. Om du ändrar ett namn eller adress, kan du göra detta utan en titel överföring. Istället ta med bevis för korrigeringen, såsom ett förändrat körkort eller elräkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78486.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.