Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Bil Förhandling Tips

Alltid förhandla bilens inköpspris, såvida du inte är villig att betala prislappen plus en extra markup avgift. Säljare tåg för vanliga scenarier, så du bör förbereda sig så väl. Forskning bilens marknadsvärde och kostnaderna för olika funktioner för att mäta en förhandling utgångspunkt. Resurser, såsom Edmunds.com, Vehix och Kelley Blue Book, ge omfattande information, särskilt om rekommenderade priset. Grunderna

Förhandling är en ge-och-ta-processen, i att du måste ge så att du kan ta. Till exempel, om en ny bils MSRP är $ 30.000, är ​​det högst osannolikt att du kommer att kunna köpa bilen för $ 10.000. Förhandla realistiskt, men ändå intelligent. Låt inte ett återförsäljaravtal för att dra nytta av dig. Det bästa sättet att få en bra bil pris är att kontakta din bank eller credit union för preapproved finansiering. Därför kommer du att kunna diskutera köpeskillingen stället för att ge det återförsäljaravtal ett övertag. Kom ihåg att återförsäljarna tar ut lån för bilarna i sina register, så att varje bil som säljs innebär att de är skyldiga mindre på fordonet.
Förslag

köpa en bil är ett stort köp för de flesta människor. När du har beslutat om en bil, inte spendera flera timmar köpslå om priset. Om skillnaden är liten mellan det pris du vill ha och det erbjudna priset, artigt avsluta förhandlingarna. Försäljaren kommer förmodligen att göra ett annat erbjudande innan du lämnar eller inom 24 timmar, eftersom han förmodligen tog dina kontaktuppgifter när du började prata med honom.
Rabatter

Precis som många andra produkter, bilar har rabatterade priser också. Återförsäljare främjar rabatterade priser, särskilt under helgdagar som president dag, Memorial Day och Labor Day. Utnyttja kampanjer samtidigt förhandla ytterligare. Till exempel be om veteran-och studentrabatter. Ta konkurrenters annonser med dig för att se om en återförsäljare kan erbjuda en bättre affär. Visa även rabatter, såsom den senaste federala bilstöd rabattsystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78515.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.