Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man registrerar en bärgning titel i Utah

Bärgning titlar är titlar på fordon som har allvarligt skadats av brand , översvämningar , olyckor och andra katastrofer som har utförts på fordonet osäkra och /eller undriveable . Bärgning titlar ges också till fordon i fall de är fastställbara , men kostnaden för fastställande fordonet överstiger värdet av själva bilen . Bärgning bilar som byggs om eller återställs behöver nya titlar , så kallade märkesvaror titlar . Instruktioner
1

Skaffa titeln på din bärgade fordon när fordonet har reparerats eller återställts . Du kommer att behöva den för att slutföra registreringen för ditt bärgning bil titel .
2

Kontakta ett fordon inspektör att ha din ombyggda /reparerade fordonet besiktigas . Din kontroll är giltigt i två månader i delstaten Utah . Skaffa en inspektionsrapport från inspektör när inspektionen är klar .
3

Ta din bärgade titeln , som visar ägande , din fotolegitimation och inspektionsrapporten till din lokala Utah Department of Motor Vehicles till registrera din bärgning titel . Fyll eventuella blanketter för registrering av din bil , och ger DMV med chassinumret på bilen . Vänta medan DMV bearbetar dina blanketter och registrerar din bärgning titel som byggs om eller återställs . Betala avgiften i samband med registrering av ditt fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79190.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.