Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

När en VIN och avdelning inte matchar

Varje bil som gjordes 2010 tilldelas ett chassinumret ( VIN ) . En VIN identifierar varje bil , som serverar mycket som personnummer för bilar . Innan du köper en bil , bör du se till VIN på bilens vindruta matchar VIN på titeln du tar emot . Betydelse
p Om du har köpt en bil i vilken VIN och titeln inte stämmer , skulle det vara en enkel felskrivning eller det kan betyda att bilen var stulen . Denna obalans kan leda till problem för ägaren , speciellt om ägaren beslutar sig för att sälja bilen .
Vad göra

få en förklaring från säljaren till avvikelsen om VIN . Om problemet inte är löst på ett tillfredsställande sätt , ta bilen till din statens inspektion webbplats , där VIN kan kontrolleras . Om VIN verifieras , få ett formulär att fylla i och skicka till din lokala avdelning av motorfordon ( DMV ) för att få din titel korrigeras .
Varning
< p > Om databassökning i din VIN bestämmer att bilen var stulen , är ägaren kontaktas och en rapport lämnas till statspolisen . Ägaren måste ha bilen besiktigas . Om inspektionen inte inträffar , kommer registreringen att avbrytas , och titeln kommer inte att utfärdas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79193.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.