Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man de bästa erbjudandena Automobile Lease

Leasing ett fordon är oftast fördelaktigt för människor som föredrar att få en ny bil med några år. Flera variabler är inblandade i hyra ett fordon, inklusive betalningar, tid och körsträcka. När det gäller att få det bästa erbjudandet på din bil hyresavtalet, är din klar fördel att du har förmågan att gå iväg och förhandla med en annan återförsäljare. Instruktioner
1

Gör din hemläxa. Innan du börjar förhandla om villkoren för din bil hyresavtalet, måste du göra en del efterforskningar. Bestäm vilken typ av bil du vill, hur länge du planerar att hyra ut det och hur mycket du är villig att betala. Räkna ut hur mycket du är villig att betala totalt och hur mycket du har råd att betala per månad.
2

Förhandla den totala kostnaden med återförsäljaren först. Sedan, be försäljaren att beräkna månatliga betalningar. Fokusera på att få det lägsta totalpriset du kan. Kom ihåg, andra kostnader och avgifter troligen kontrolleras av leasingbolag, och dealern kommer inte att kunna förhandla om priset.
3

Låt inte dealern vet hur mycket du har råd med per månad. Detta kan resultera i ett större belopp för fordonet. Stick med att förhandla det totala priset. Sedan, bara fråga om de månatliga betalningar.
4

Fråga om det finns några andra leasingföretag generalagenten arbetar med. Du kanske kan få några leasing alternativ från några olika företag. På så sätt kan du välja det bästa erbjudandet.
5

Prata med återförsäljaren om andra rabatter som kan tillämpas för att göra den totala leasing affären billigare. Dessa kan omfatta annonserade specialerbjudanden, fabrik till återförsäljare incitament eller rabatter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78719.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.