Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil med en 400 FICO Betyg

En låg kredit värdering kan hålla dig från att göra stora inköp, till exempel en bil. Men om du behöver en bil och du har en låg FICO poäng (inom 400-området, till exempel), har du fortfarande några alternativ för att finansiera köpet av ett fordon. Några av dessa alternativ som faktiskt kan hjälpa dig att bygga upp din kredit, om du är vaksamma om att göra betalningar. (Naturligtvis inte betalar din skuld kan göra att köpa en annan bil omöjligt.) Du behöver
samarbete signerat
Handpenning
Visa fler instruktioner
Köp en bil med dåliga krediter
1

köpa begagnad. Den hårda verkligheten är att, med låg kreditvärdighet, kanske du inte kunna få den bil du vill ha. Du kanske inte ens kunna få en bil du gillar. Shoppa för ett fordon som är pålitlig och effektiv, och att du har råd. Du vill inte hamna försumliga på ett annat lån.
2

Hitta ett samarbete signerat, ofta en förälder eller annan familjemedlem, som går med på att betala av din bil om du misslyckas med att göra utbetalningar . Många lån företag kommer överens om att ge dig ett lån om du kan hitta ett samarbete signerat med en stor kreditvärdighet. Detta kan också hjälpa dig att få bättre villkor på ditt lån. Men om ditt samarbete signerat hamnar göra betalningar för dig, kan det skada din relation och din kreditvärdighet. Från en individ
3

Köp. En privat transaktion kommer att sätta dig in i en bil, ibland även utan ränta. Men om du inte kan betala hela priset på bilen i förskott och du och den tidigare ägaren samtycker till betalningsvillkor, se till att sätta allt i skrift för att skydda dig. Nackdelen med denna metod är att det gör ingenting för att hjälpa till att återuppbygga din kredit.
4

Shoppa runt för direkta finansiella bilhandlare. Många människor med dålig kredit vända sig till återförsäljare som hävdar att finansiera alla. Detta är ofta sant, även återförsäljare som erbjuder direkt finansiering till personer med skakig kredit brukar göra det till ett pris. Räntorna på dessa lån kan vara 20 procent eller högre, och priset på bilarna ibland är uppblåst. Om du väljer att gå den vägen, shoppa runt efter de bästa priserna, samt läsa och förstå ditt kontrakt fullt.
5

gaffel över en stor handpenning. Detta kan göra dig mer attraktiv för långivare, eftersom de kommer att överväga det mer sannolikt att kunna betala av återstoden. Som en extra bonus, kommer du att spara pengar på lång sikt, eftersom du kommer att få betala mindre i ränta.
6

Prova en microlender. Mikrofinansiering ökar i popularitet som människor försöker att undvika de höga priser och andra kostnader förknippade med stora finansiella företag. Mikrofinansiering fungerar genom att samla långivare som accepterar att kortsiktiga (vanligtvis runt tre år) lån till människor med olika kreditbetyg. Människor som har svårt att få konventionell finansiering kan försöka få ett personligt lån via webbplatser som Prosper.com. Göra regelbundna betalningar på dessa lån kan hjälpa till att reparera din kreditvärdighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78414.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.