Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så här söker Bilar efter Egenskaper

Söka efter ett fordon med funktioner ensam kan vara svårt. Med de många fordon och tillgängliga alternativ och begränsad tillgänglighet av motorerna sökning kan du inte ta emot korrekta eller användbara resultat. Du kommer att behöva se över tillverkarens webbplatser för att fullt ut fastställa alla funktioner som är tillgängliga och kostnader. Börjar din sökning med funktioner beslut guide bör åtminstone få dig på rätt väg till den nya bilen du vill. Det finns flera informativa källor som är tillgängliga för att hjälpa till. Instruktioner
Söka efter funktioner
1

Gå till Edmunds eller Cars.com (se Resurser) för att utnyttja nya bilmotorer har sök. I juli 2010, är ​​resurser för denna typ av sökning begränsad, men båda platserna kan ge resultat för att hjälpa till med din sökning.
2

Klicka på "Kom igång nu" under "New Car Finder" textning av Edmunds 'hemsida (tillval fortfarande i beta och med juli 2010). För Cars.com, använd alternativet "beskriva grunderna för din perfekta bilen" för att hitta funktioner.
3

Gå igenom alla menyer listade på varje webbplats. Du erbjuds prissättning, funktioner, gas-körsträcka och bil-typ alternativ för att hjälpa till med din sökning. På Edmunds webbplats, kommer ditt sökresultat producera en extra meny för att ändra alternativ efter dina sökresultat. Du kommer att hitta ytterligare alternativ i det här avsnittet, såsom överföring typ.
4

Klicka på "sök" eller "hitta"-knappen för att granska dina resultat. Gå över resultaten noga och gå till tillverkarens hemsida för detaljerad information om varje bil du är intresserad Lita inte på källor utanför tillverkarens hemsida, även om du kan hitta detaljerad information på andra webbplatser information om bilen, är det bäst att bekräfta alla uppgifter med tillverkaren. Addera Söker Fordon First
5

gå till tillverkarens webbplatser för fordon som du föredrar. En webbplats sökning på tillverkarens namn skall producera adress tillverkarens hemsida.
6

Hitta den bil som du letar efter på tillverkarens hemsida. Du kan se ett alternativ för "shopping verktyg" eller "bygga fordon" snarare än ett fordon menyn Information. Bygg ditt fordon för att fastställa alla standard och tillgängliga alternativ.
7

Börja om fordonet sökning och valde en modell nivå skiljer sig från det fordon du forskar om du inte ser de alternativ du vill. Du kan behöva lägga till ytterligare paket för att komma till de funktioner du behöver. Till exempel, ofta ett navigationssystem inte kommer ensam - du kan behöva lägga till läder för att få navigationssystemet eller välj den top-of-the-line-modellen
8

När du har hittat. ett fordon med alla de alternativ du vill och har framgångsrikt byggt den till din tillfredsställelse på nätet, använda "print" alternativet på sista sidan för att skriva ut dina resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78802.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.