Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur får man in på bilauktioner i Florida

Detaljhandel begagnad bil partier brukar få sin inventering från grossist auto auktioner. Även auto auktioner säljer bilar till låga priser, är grossist auktioner inte alltid öppna för alla. De bästa erbjudandena är ofta handlar enbart auktioner. Du behöver en licens som utfärdats av staten för att vara en återförsäljare i Florida. Saker du behöver
oberoende återförsäljare License
Visa fler instruktioner
Licens
1

ansöka om en licens som en oberoende återförsäljare. Florida Department of Highway Safety och motorfordon utfärdar tillstånd. Enligt Florida lag, är alla som köper eller säljer tre eller fler fordon under en 12-månadersperiod en bilåterförsäljare och måste ha en statlig licens. Licensen Ansökningsavgiften är $ 300 från 2010. Ansökan finns på regionala kontor statens Avdelningen för motorfordon.
2

Identifiera den specifika auktionen du vill delta. En förteckning över Florida auktioner kan hittas på webbplatsen för det nationella auto auktion Association. De flesta auktioner är öppna för alla registrerade återförsäljare. Men en minoritet av auktioner "stängd" vilket innebär att endast vissa återförsäljare kan närvara. Till exempel kan en fordonstillverkare hålla en auktion för sina auktoriserade återförsäljare.
3

Studera politik specifika auktionen du vill delta. Du kommer antagligen behöva förhandsregistreringen. Till exempel har södra Florida auto auktion en registrering paket som är nio sidor lång.
4

Prata med en återförsäljare om att delta som gäst. Någon som inte vill bli återförsäljare kanske kan delta i några grossist auktioner utan att gå igenom tillståndsprocessen. Enligt National auto auktion Association, vissa auktioner möjligt för återförsäljare att ta med en gäst. Vanligtvis kan en återförsäljare ta hans mekaniker som gäst för att inspektera fordon. Men du kanske prata med vissa återförsäljare om att delta i en auktion som deras gäst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78326.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.