Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur får man en titel för en övergiven bil i West Virginia

När ett fordon har lämnats obevakad i över fem dagar på öppen offentlig eller privat egendom i West Virginia utan tillstånd anses vara övergiven. Ett fordon kan också klassificeras som övergavs efter tre dagar om det är kvar på privat egendom utan samtycke av fastighetsägaren. Efter ett fordon har övergivits är det möjligt för en annan person att erhålla titeln om de ansluter sig till de etablerade lagarna. Instruktioner
1

Kontakta närmaste lokala brottsbekämpande organ om den övergivna bilen efter inspelning dess registreringsnummer och chassinummer. En brottsbekämpande agent kommer att återhämta fordonet. Om det är på privat egendom och individens meddela brottsbekämpande organ är inte fastighetsägaren då fastighetsägaren ges 30 dagar innan fordonet tas bort.
2

Vänta för brottsbekämpande organ att avsluta anmälningsförfarandet. West Virginia brottsbekämpande myndigheterna är skyldiga att lokalisera senast kända fordonets ägare och alla lienholders. Brottsbekämpande organ kommer att meddela alla berörda parter inom sju dagar bärgning med registrerade eller certifierade post. Under denna tid bör du ringa byrå som återhämtade fordonet att hålla reda på status för fordonet. De lienholders och fordonets ägare har 10 dagar på sig att svara på meddelandet. Den West Virginia Avdelningen för trafik kommer också att kontaktas om inga fordonsägare svara inför polismyndighet disponerar fordonet.
3

köpa fordonet på auktion. West Virginia lag kräver att alla fordon ska säljas på auktion eller till en licensierad bärgning gård. När fordonet köps de brottsbekämpande myndigheterna ska utfärda ett kvitto till köparen som ger den nya ägaren rätt till titeln fria och klara av alla panträtter.
4

Ansök om titeln på en av West Virginia Division of Motor Vehicle regionkontor. Som av april 2010 ett 5 procent titling moms och $ 10 title avgift kommer att krävas vid tidpunkten för ansökan. Om en ny registreringsskylt behövs en $ 30 registreringsavgift kommer också att debiteras. Efter ansökan behandlas titeln kommer att skickas till dig inom 10 dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78322.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.