Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper en bil från Frälsningsarmén

Frälsningsarmén är mer än bara den ikoniska röda vattenkokaren på jul eller butiker sparsamhet som de har i nästan varje samhälle. De pengar de lyfter från dessa vattenkokare donationer och butiker sparsamhet går direkt till sin välgörande mål som ekonomiskt stöd, arbetsträning, drogrehabilitering, funktionshinder stöd och mer. Bland de donationer som folk ger är bilar, och Frälsningsarmén har en speciell metod för att sälja dem som skiljer sig från hur de säljer produkter i sina butiker. Instruktioner
1

Navigera till den officiella Frälsningsarmén USA hemsida och ange ditt postnummer. Detta kommer att få upp en lista över de grenar närmast dig, tillsammans med telefonnummer.
2

Ring ditt lokala kontor för att få information om bilauktioner. Varje område har sin egen auktion, så inga två auktionsprocesser är likadana. De flesta auktioner hålls månadsvis, med antingen Frälsningsarmén personal eller en professionell auktion företag ordförande över händelsen. Inför nästa auktion
3

registret, om det behövs. De flesta, men inte alla, lokala auktioner kräver någon form av registrering eller registreringen att bjuda på bilar på auktion. Det kan finnas en liten registreringsavgift inblandade.
4

Visa upp innan auktionen att inspektera bilarna finns och se om det finns något du vill köpa. Du bör tillåtas att starta motorn och kolla under huven och interiören att se till att det är vad du vill.
5

Bjud på bilen du vill. Den auktionen generellt går mycket snabbt, så se till att du vet din gräns för vad du är villig att spendera, och bud på lämpligt sätt.
6

ordna för bilen ska plockas upp eller släpas iväg, om det behövs. Även många av de bilar för Frälsningsarmén auktioner fungerar och kan drivas bort, vissa säljs endast för delar. Om du väljer att köpa en icke-fungerande bil för delar, är det generellt en tidsgräns för hur länge du kan lämna det på mycket innan det måste plockas upp. Kontrollera att du har bilen bort inom denna tidsram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78352.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.