Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Om militärt överskott Fordon

De flesta människor tänker på att köpa kläder eller campingutrustning när de tänker på militärt överskott. Vad många inte vet är att den amerikanska militära auktioner också av överskott fordon för en betydande besparingar till köparen. Betydelse

En av de mer framträdande skälen att köpa militärt överskott fordon är att den amerikanska militären vanligtvis håller en stel underhållsplan på varje fordon i sin flotta, oavsett om det används för strid eller för civila ändamål. När problem upptäcks, militära mekaniker tenderar att fixa dem snabbt, vilket förlänger den totala fordonets livslängd. Köpare på de flesta auktionerna är oroliga för eventuellt dolda tillstånd av sina inköp, men militärt överskott auktioner är mycket mer tillmötesgående om tillståndet i varje fordon.
Typer

Det finns ett förvånansvärt stort antal fordon att välja mellan när man tittar genom militära förteckningar överskott auktion. Allt från pickup lastbilar till 2,5 tons dumprar, båtar och tung utrustning, är valet av fordon tillgängliga skiftande. För köpare som vill förvärva reservdelar, det finns också delar auktioner för olika fordon, inklusive flygplansdelar. Ibland är hela flygplanet ramar som säljs, men måste oftast tas isär för skrot under överinseende av försvarsdepartementet personal.
Tidsplan

militärt överskott fordon auktioner kan pågå i två veckor, och hemsidan, som anges i avsnittet Resurser, kommer att sortera auktionen listor enligt tid kvar i auktionen om så önskas. När ett bud har lagts, platsen ständigt uppdateras för att visa det senaste budet, men leveranstiden är helt upp till köparen, eftersom leveransen är köparens eget ansvar.
Varning

Som med de flesta auktioner, köpa militärt överskott fordon är en "som är" köp. Anbudsgivare ges information om varje fordon innan köpet, men ges inte några garantier eller garantier beträffande fordonets beräknade livslängd från köptillfället. Köpare bör vara försiktig när man överväger potentiella fordon, och alltid titta igenom fordonets beskrivningen innan budgivning.
Överväganden

potentiella köpare för militärt överskott fordon tenderar att se priset på budet som det totala pris som måste betalas, och kommer bud baserat på denna idé. När budgivningen på ett objekt, är det viktigt för köparna att också överväga hur objektet kan transporteras till dem, hur mycket processen kommer att kosta, och hur mycket skatt måste betalas vid inköp. Skatter debiteras av militärt överskott organisationen, och förfaller vid betalning för objektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78282.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.