Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur man diagnostiserar en beslagta auktion bil

Du gick till auktionen och köpte en bil, kommer de flesta auktioner startar inte en bil, även om det finns nycklar för det. De säljs som är, där är och nu är det ditt. Jag kommer att visa dig hur man kan diagnostisera den och begränsa problemen. Saker du behöver
Startkablar
Vanliga vätskor, olja frostskyddsmedel, transmissionsolja, bromsvätska, servostyrning strömningslära
verktyg, skiftnycklar, set socket, skruvmejslar etc.
Show Mer Instruktioner
1

Kontrollera alla vätskor du kan enkelt komma åt, med början med motorolja nivå och kondition. Motorns kylvätskenivå nästa och om den är låg sedan lägga vätskor och leta efter läckor. Detta är det bästa sättet är att lägga till och titta under för dropp, om du är på grus eller stenar kasta en pappskiva under och leta efter dropp. En pappskiva gör en utmärkt dåligt bemannar ranka.
2 p Alla vätskor är bra, är nästa mål att veva runt motorn och få den att starta. Om du inte har en nyckel då måste man ha en gjort antingen på en återförsäljare eller av en låssmed. De flesta batterier är skjuten eller dött så en bygel box eller kablar jumper kommer att behöva användas för att veva över. De flesta bilbatterier kommer att försvinna efter 21 dagar inte startas, är detta normalt. Jag försöker alltid att ladda den ursprungliga batteriet innan du köper en ersättare. Använd en underhållsladdning och ladda den i 12 till 24 timmar. Se till att det finns vatten i batteriet och det inte är fryst. Använd destillerat vatten för att fylla på batteriet. Rengör batterikablarna och inlägg.
3

Engine nu vevar, men kommer det? Kontrollera om gnista först, om det inte är gnista bör du kolla alla säkringar. Det kan vara en sensor som inte fungerar och du måste använda en skanning verktyg för att se om alla sensorer fungerar felfritt. Vissa trygghetssystemen avstängd tändsystem så titta för att se om det finns ett säkerhetssystem tillsattes.
4

Du har gnista. Efter det ska du kontrollera bränsletryck och om bränslet är förorenat, kan du hänvisa till mina andra artiklar för dessa tester. De flesta bilar överges eftersom de fick slut på bränsle. Jag lägger alltid ett par liter rent bränsle och prova igen. Om det var av bränsle kan det bero på att mätaren inte work.http ://www.aa1car.com/library/returnless_efi.htm
5 p Om tändsystemet fungerar och bränslet trycket är ok då det troligtvis har ett mekaniskt problem, såsom en hoppade kamkedjan eller belt.A kompression test eller en cylinder läckage test kommer att kontrollera ett mekaniskt problem, bör alla cylindrar vara inom 10% av varandra. Kontrollera cylindrarna torra och sedan igen med ett skott av olja tillsätts (för slitna ringar) Mest inga starter är dåliga sensorer eller problem bränsle.
6

Nu startar och går, men betyder köra? Kontrollera att transmissionen är fylld på tomgång i parken och sändningen värms upp till arbetstemperatur. Om överföringen inte flytta bilen du kanske måste ta det till en kvalificerad tekniker om reparationen är mer än du vet om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78270.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.