Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Om bilauktioner

Bil auktioner är ett utmärkt sätt att spara pengar på inköp av ett begagnat fordon. Dessa auktioner innehas av olika organisationer och grupper under hela året. De kan vara relaterade till en välgörenhetsorganisation eller resultatet av en polis beslag. Shoppers måste titta på dessa fordon noga innan du gör ett bud, eftersom det inte finns några garantier eller tillåts återbetalningar. Typer

Bilauktioner finns i en mängd olika typer och stilar. Polisbil auktioner, till exempel, används av polisen för att sälja bilar som beslagtagits under räderna och byster. Den federala regeringen använder bilauktioner att sälja bilar som beslagtagits under federal gripanden och som en del av skattemässiga räder. Goodwill Industries är bara en av många ideella organisationer som håller bilauktioner hela året för att sälja dessa fordon som donerats av privatpersoner.
Varning

Bil auktioner är ett bra sätt att spara pengar, men det finns ingen garanti på bilar och fordon som säljs där. De flesta auktioner använder en köparen akta mentalitet, vilket innebär att så fort det vinnande budet är identifierad, köpte den enskilde bilen. Det är vinnarens ansvar att flytta fordonet utanför partiet inom en viss tid. Om bilen inte fungerar eller springa, hon måste hitta ett annat sätt att ta bilen hem. Ett annat vanligt misstag köpare gör är att spendera för mycket på en bil. Det bästa sättet att undvika detta är genom att ta en prisguide och placera ett lock på sina utgifter.
Fördelar

Den största fördelen med att använda en bil auktion är att fordonen säljs ofta till lägre Blue Book pris eller värde som finns i de nuvarande prisguider. Det är oftast färre köpare på auktionen än på en bilfirma, vilket innebär mindre konkurrens. Det finns även auktioner där individer kan använda hela eller delar av köpeskillingen som en avskrivning på sina skatter. Goodwill och andra välgörenhetsorganisationer som värd bilauktioner tillåter detta eftersom pengarna går till att stödja organisationen.
Funktioner
auktioner

Bil normalt endast tillåta användare att betala med kontanter, men vissa kan ta emot checkar med korrekt identifiering. Carfax och fordonsinformation rapporter inte ges till auktion publiken, men de kan ha en gjort sig genom att få antalet fordons-ID och fylla i informationen före starten av en auktion. Ofta gånger de kan ringa i förväg och få detta antal dagar före auktionen. Det finns också några online bilauktioner också, med eBay Motors är en av de mer populära val.
Överväganden

Professionell bilköpare rekommenderar att konsumenter gör sin forskning innan de kommer till auktionen. Det är lätt att gå vilse i stundens hetta och spendera mer på ett fordon än det avsedda anbudsgivaren, även betala mer än bilen är värd. Många människor ta med Kelly Blue Book eller annan prisguide för att hålla sig på rätt spår under evenemanget. Det är också viktigt att kolla över bilen innan auktionen för att leta efter eventuella problem eller tecken på allvarliga skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78284.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.