Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur bud på en bilauktion

Bil auktioner kommer i olika former, bland annat partihandel auktioner som endast är öppna för licensierade bilförsäljare. Offentliga bil auktioner, såsom de som innehas av en bil biluthyraren eller den lokala sheriffen avdelning, är öppna för alla anbudsgivare. Du har chansen att hitta och köpa en bil för mycket mindre än du skulle från en återförsäljare. Alla köpare förväntas bjuda på bilar vid ett visst datum och tid. Saker du behöver
Car Value Guide
Visa fler instruktioner
1

Läs detaljerna i bilauktion noggrant, däribland uppgifter om en provision eller annan ytterligare avgifter. Detta talar om för dig hur mycket du kan förvänta dig att betala för en bil. En provision är en avgift som tas ut på toppen av ditt inköpspris och kan vara upp till 10 procent eller mer av ditt inköpspris. Kontrollera om betalningsinformation, som vissa bilauktioner endast accepterar kontanter och andra kräver en postväxel.
2

Lär auktionen tidigt och noggrant granska alla bilar som du är intresserad av att köpa. Tvillingarna tidigt, även ger dig tid att registrera sig som ny kund och få ett nummer. Läs beskrivningarna av de fordon som du gillar och få VIN-nummer för var och en.
3

Ta en prisguide med dig och kontrollera värdet för varje bil. Vid partihandel auktioner, återförsäljare har ofta en svart bok, som listar priserna på bilar som såldes på grossist auktioner över hela landet. För en offentlig auktion, ta en Kelly Blue Book eller Edmunds prisguide, vilket ger dig värdet av bilar, baserad på ålder, modell och skick.
4

Gör en snabb bakgrund kontroll på alla fordon som du gillar. Det är bra att ta med en smart telefon eller ha någon hemma som kan kolla bilarna för dig. Sök bland Carfox eller ett liknande program, med hjälp av VIN-nummer för att hitta den exakta historien av bilen. Detta visar eventuella skador eller olyckor bilen var inblandad i, i det förflutna.
5

Skapa en budget innan du deltar i bilauktion och hålla sig till den budgeten. Basera budgeten både på värdet av bilen och vad du har råd att spendera. Det är lätt att fastna i auktionen inställningen och betala för mycket för en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78327.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.