Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Så att säga hur mycket Bilhandlare Betalt för Auktion Cars

Auktion bilpriserna bestäms av det allmänna tillståndet och populariteten av fordonet, liksom rykte tillverkaren. Många bilhandlare anländer tidigt för att inspektera och betygsätta de varor de är intresserade av att köpa, vilket hjälper dem att förutbestämma det pris de betalar. Auktion priserna rapporteras sedan till clearinghus där de i medeltal och publiceras, specifika för rapporteringen platsen. Instruktioner
1

provköra fordonet. Notera hur smidigt motorn går och skift överföring. Kontrollera bromsarna och alla tillbehör. Gå runt bilen och titta på färgen för underligheter där en möjlig respray har inträffat. Titta på däck för enhetlighet och även slitbaneslitage.
2

Höja huven och lyssna efter missljud. Något annat än en slät hum bör anses onormal. Med motorn avstängd, ta bort oljepåfyllningslocket och kontrollera undersidan. Leta efter sotavlagringar, vilket indikerar sällan olja och filter service. Ta körsträcka beaktas när du tilldelar ett villkor betyg på fordonet. Addera 3

Betygsätt fordonet i en av tre kategorier. Kategorierna är: grov, ren, extra ren. Priset kommer att fastställas av betyg. Till exempel kan grovt vara mycket lågt prissatta grund kroppen skador, krossat glas, smutsiga säten och mattor, motor misständning, halka växellåda, slipning bromsar, defekt avgasrör, rost, eller hagel skador. Clean är genomsnittlig bära lämplig för körsträcka. Extra ren är en mycket låg körsträcka fordon som har minutiöst.
4

Tillgång clearinghus information och hitta priser. De två stora clearinghus är NADA och Kelley Blue Book. De flesta återförsäljare abonnera på publikationerna för praktisk referens när de inspekterar merchandise. Det finns gratis rapporter på nätet från båda dessa företag. När du besöker dessa platser välj "Handel med och begagnad bil värden." Ange ett postnummer. Ange information om bilen, stil, trim nivå, och kolla alla alternativ. Vara noggrann och specifik för att få ett korrekt resultat. På resultatsidan visas värden för alla kategorier, plus det genomsnittliga detaljhandelspriset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78329.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.