Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper Krossade bilar från försäkringsbolag

Krossade bilar från försäkringsbolag kallas bärgning fordon. Dessa kan tidigare stulna fordon som har återvunnits eller fordon som har lidit av olika typer av skador. Många gånger skadade fordon kan vara repareras, men inte alltid. Försäkringsbolagen säljer normalt dessa skador eller återvunna fordon på olika försäkringar anläggningar som är belägna i landet. Du normalt inte kan köpa dessa fordon direkt från ett försäkringsbolag, men du kan köpa dem genom en auktion. Instruktioner
1

Åtkomst en auktion webbplats på Internet, såsom auktioner Bilförsäkring (se Resurser).
2

Klicka på "Kom igång"-knappen på startsidan för att starta processen.
3

Klicka på "Registration"-länken och fyll i formuläret. Du kan registrera dig som en licensierad Business Köparen, offentlig köpare eller Gäst.
4

Använd alternativet Vehicle Sök på sajten för att hitta en viss typ av fordon. Du kan också visa inventering höjdpunkter genom att visa Utvalda Vehicles.
5

Bjud på fordonet som du har hittat på webbplatsen. Du kan bjuda på nätet, personligen eller använda en process pre-bidding/proxy representation.
6

Gör betalningen för fordonet om du är den vinnande budgivaren. Du kan göra en betalning genom en banköverföring, personligen eller via post.
7

vidta åtgärder för att plocka upp bilen eller få den levererad.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78296.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.