Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper en bank Repo Fordon

Köpa en bank repo fordon kan du spara en massa pengar på den slutliga köpeskillingen kontra handla på ett återförsäljaravtal, men det är inte utan risker. Nyckeln är att hitta auktioner och gör din läxa innan du börjar budgivningen. Instruktioner
1

Lokalisera en auktion. Ofta bankåtertag auktioner är inte bra publicitet, så det kan ta lite grävande för att hitta en händelse. Vissa evenemang annonseras på lokala TV-stationer, på nätet och i din lokala tidning, men om du menar allvar med att köpa en bil på en repa auktion, registrera dig för ett medlemskap med en auktion listor grupp, som Gov Auctions.org. Även om det finns en avgift inblandade i att förena dessa platser, de är bra källor för att hitta de unadvertised auktionerna.
2

Studera auktionen riktlinjer. När du har hittat en auktion att delta, ta reda på när grindarna öppnas för dig att kolla in fordonen, när budgivningen startar, vilka betalning accepteras, och om det finns någon form av garanti eller återkomsttid. Enligt Auto Broker Magic, de flesta auktioner har en gratis 90 dagars garanti för alla inköpta fordon.
3

Läs om bilarna. Repo auktioner kommer att erbjuda en förteckning över de fordon som ska auktioneras några dagar före evenemanget. Välj dina favoriter och använda Kelly Blue Book och NADA att lära sig mer om fordonens värderingar och hur de jämför med andra bilar. Också få en CarFax rapport om fordonets historia. De auktionsdeltagare kommer att ge all den information du behöver för att beställa rapporten.
4

Inspektera bilarna. På dagen för auktionen, få en bra titt på fordonen. Du kommer inte att tillåtas att provköra dem, men du kan starta upp dem, lyssna på motorn och ger bilen en grundlig okulärbesiktning. Enligt Auto Broker Magic, bör du se till att bilen rör sig smidigt mellan växlarna, slå på värmen och luftkonditionering för att vara säker på att de fungerar, ta bort oljestickan att leta efter bubblor som indikerar vatten i oljan, inspektera insidan för tecken av fukt och leta efter rost eller flagnande färg på utsidan. Också se till att blinkers, ljus och all makt utrustning som dörrar och fönster arbete.
5

Start budgivning. När du är bekväm med ett fordon, bud på bilen. Den exakta processen beror på det förfarande som inrättats genom auktionen du går. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78308.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.