Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur man konstruerar Maskotar

En talisman eller amulett, kan vara ett objekt av andlig kraft. I kristna religioner, är krucifix halsband bäras som amuletter. I många andra andliga övertygelser, talismaner varierar kraftigt i syfte och användning, från ljus och pentacle berlocker till parfym blandningar och påsar mojo. Göra egna talismaner hemma ger dig möjlighet att skapa dina egna personliga föremål av makt för användning av ditt val. Oavsett om du vill ha en lycka charm eller en djupt andlig objekt för psykiska skydd, vilket gör talismaner ger dig en uppsjö av möjligheter. Saker du behöver
ädelstenar
Blomblad
Velvet dragsko påse Flighter Rock salt
Candle
smörjelseoljan
Athame
Visa fler instruktioner
Skydd Pouch Talisman
1 Ametist bärs för psykiska skydd.

Placera ett sortiment av ädelstenar som håller betydelse för dig i väskan. Till exempel gör din Birthstone en symboliserar Förutom hematit och ametist, som tros vara skyddande stenar i Pagan praktiken.
2 Blomblad kan användas som talismaner.

Fyll påsen med ett sortiment av blomblad. Välj de blomblad på samma sätt som du gjorde med ädelstenar. Rosenblad inspirerar kärlek, beroende på färg, andra blommor har olika symboliska betydelser
3 Salt är en lämplig accent för många talismaner..

Lägg ungefär en matsked bergsalt till påsen. Salt är allmänt accepterat som en grundläggande rengöring material i olika andliga övertygelser. Salt accenter någon magisk formulering, ritual eller talisman välsignelse.
4

Dra dragsko i påsen för att säkra det ordentligt stängd. Behåll denna skyddande påse mellan dina madrasser, insidan av din kuddfodral, undangömt under ditt hem välkomnande matta eller någon annanstans du känner talisman bäst skulle användas. Säg en bön eller välsignelse för att ytterligare ladda det med uppsåt.
Candle Talisman
5 Välj ett ljus som motsvarar dina behov.

Placera ljuset på altaret, nattduksbord eller annat valt område. En annan viktig plats att utföra ett ljus talisman är i din trädgård i månskenet. En lång, tjock pelare ljus visar sig användbar i någon färg som matchar din önskan.
6

Använd athamen, eller ceremoniell dolk, att gravera ett meddelande i ena sidan av ljuset. Meddelandet kan vara en önskan, ett namn eller nummer, beroende på vad du vill uppnå med talisman.
7 runtecken kan lägga mening till ett ljus talisman.

Gravera en serie andliga symboler eller andra meddelanden i ljuset på alla sidor. Sådana symboler kan vara skyddande pentacles, runtecken eller ord av andlig kraft. Du kan även gravera namnen på gudar för anspelning ändamål.
8

Rub ljuset, från veken till basen, med smörjelseolja. Använd dina egna blandningar, eller välj en förblandad blandning från en leverans butik.
9

Tänd ljuset och låt det brinna tills det är borta. Enligt flera andliga övertygelser såsom Wicca, asatro och vissa former av kristendom, ljus talismaner ger dig skydd, välsignelser och en uppsjö av andra ideal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78325.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.