Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur köper fordon på en polis beslagta auktionen

När du besöker en begagnad bil mycket, kan de berätta det kom från "Auktion" men vad auktionen gick det egentligen ifrån? Bilar, lastbilar, motorcyklar och andra fordon kan billigt köpas från beslagta auktioner. Jag kommer att visa dig alla detaljer för att köpa bilar på detta sätt. Saker du behöver
Cash att köpa en bil
Mekaniska Skills
Verktyg och en plats för att reparera fordon
Visa fler instruktioner
1

Gör din hemläxa först kommer de flesta inkräktar massor listar de fordon som ska säljas på nätet en vecka eller två innan försäljningen. Vissa partier kommer även berätta varför fordonet bogseras. Jag ska ge ett par länkar i resurser till ett par lokala inkräktar partier. Forskning lokalt där de närmaste inkräktar partier är och när auktionerna äger rum, ring den lokala polisen eller sheriffens kontor.
2

Nu när du har din lista över bilar. Besök http://www.kbb.com/eller http://www.nada.com/att undersöka vad den potentiella återförsäljning (eller värde) i denna bil skulle vara. Skriv här info ned på listan över bilar högt värde /och lågt värde. Detta är en boll park siffra du vill använda när du visar bilarna innan auktionen. Detta bidrar också till att avgöra hur mycket att bjuda, jag brukar aldrig gå över hälften av lågt andrahandsvärde. Du har din lista med priserna på det, är du redo för försäljning dagen!
3 p Det är dagen för auktionen, visar du upp tidigt med dina verktyg, din 12 volt däck uppblåsningsorganet. Dina startkablar, extra motor olja, kylarvätska, bogserlina och ett dussin andra saker du kan behöva. Tänger, skruvmejslar, skiftnycklar, etc som kommer att behövas för att antingen göra den springa eller åtminstone släpvagnsvikt nog att komma hem för ytterligare diagnostik. Låna en Dolley trailer är ett annat sätt att få fordonen hem. Första
4

du får din budgivning nummer från kontoret, sedan är det dags att gå inspektera fordonen före auktionen. De flesta partier kommer att låta dig komma in två timmar tidigt att se över bilarna. De med massor av ölburkar var förmodligen en DWI släptåg. Vissa ser ut som de stals och drivs genom en polisjakt, om ramen eller underredet ser böjda, vill du inte det. Dra ut oljestickan och titta för att se om den är full och notera färgen på oljan är ren eller svart oftast ok. Ingen olja innebär att det skulle kunna vara mekaniska problem, titta under bilen och se om det finns ett hål i botten av motor eller växellåda. Kontrollera kylaren och se om det är fullt av frostskyddsmedel och färgen på det. Om kylvätskan är grön eller orange är det förmodligen ok. Ta tag i remmarna eller den främre remskivan och se om du kan stänga av motorn, eller kan du kanske inte vara dugligare att göra detta. En skiftnyckel kan behövas för att kontrollera om motorn roterar, är det en bra sak om den gör en riktigt dålig sak om det inte gör det. Jag brukar göra en snabb visuell besiktning av bilarna och sedan gå tillbaka till de som jag gillade bäst. Titta på insidan av en bil talar en hel del om den tidigare ägaren och hur de vårdas det.
5

budgivningen börjar, inte fastna i anbudsprocessen och betala mycket mer för en bil än vad du ville. Välj ett nummer innan du börjar och hålla fast vid det, kommer du att bjuda mot folk som vill en del att bilen ut och göra snabba pengar ut av det. Bjud bara vad du har råd och komma ihåg den här bilen kommer sannolikt behöva reparationer, köpa en bil på auktionen är en crapshoot för det mesta, kan du få en utmärkt bil för nästan ingenting och sälja det för en massa pengar eller så kan få något som kommer att ledas till boneyard eftersom motorn blåses upp.
6

få det igång om möjligt, om du har nycklar och ett bra batteri. Jag har sett bilar brand upp och köra iväg med några kända problem och jag har sett dem bogseras bort, oftast det senare. Ha en plan för att få bilen hem och en plats att arbeta på det när du kommer dit. Det är mycket roligt, speciellt när du håller på att fixa upp en bil för en tonåring föraren och du inte vill lägga ut en massa pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78269.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.