Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur bud på ett fordon Auktion

Om du aldrig har deltagit i en auto auktion innan, bör du bekanta dig med processen för att göra processen gå smidigt. Fordon auktioner är offentliga och privata evenemang där deltagarna tävlar om att få det bästa priset på bilar. Du behöver veta budgivningen på fordonet auktioner så att du är beredd att betala för bilen på auktion slut. Instruktioner
1

register på auktionshuset där fordonet auktionen hålls. Registratorn kommer att kräva att du ger ditt namn och kontaktuppgifter. I gengäld får du en budgivning nummer att använda för auktionerna. Du ges också en auktion katalog med specifikationer av varje fordon som är tillgängliga för budgivning. Inspektera bilar tillgängliga för auktion
2

. Innan budgivning, bör du ha en idé om fordon i partiet och vet vilka bilar du planerar att bjuda på. Titta i det inre och under huven för eventuella problem. Inspektera utsidan för brister. Tänk på att du inte kommer att kunna provköra någon av auktion fordon.
3

bestämma området du vill spendera på auktionen bilar. Det är inte en dålig idé att ta med en kopia av Kelley Blue Book, en handbok som ger begagnad bil värden.
4

Läs villkoren för auto auktion köpekontraktet. Du kan vara föremål för en avgift som är 5 procent till 20 procent mer än det vinnande budet. Dessutom kanske du måste betala kontant direkt efter auktionen slutar eller anses ha brutit och föremål för rättsliga åtgärder.
5

Bestäm när den bästa tiden att ange din första budet är. Om ingen annan är intresserad av en bil, kan du ange det första budet eller vänta tills senare i anbudsprocessen för att komma in i striden. Du kommer att använda antingen handsignaler eller paddlar för att ange ditt bud på en bil. Den slutliga anbudsgivare med det högsta priset är vinnaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78295.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.