2004 Jeep Grand Cherokee Specifikationer

Den 2004 Jeep Grand Cherokee är en sport utility vehicle (SUV) med fyrhjulsdrift. Den är lämplig för personer som behöver kraften i en 4,0-liters motor att dra en släpvagn genom obygden eller familjer som behöver lastutrymme. Motor och bränsletank

Basen Jeep Grand Cherokee-modellen levereras med en 3960-kubik-centimeter, 4,0-liters, inline sexcylindrig motor som kan 195 hästkrafter. Andra versioner av Grand Cherokee erbjuda mer kraftfulla motorer som levererar 235 hästkrafter eller 265 hästkrafter. Bränsleförbrukning för basmodellen är 21 miles per gallon i staden och 16 mpg på motorvägen. Bränsletanken innehar 20,5 liter bränsle.
Vikt och lagringskapacitet

Grand Cherokee väger 5,400 pounds och har en maximal nyttolast på 1000 pounds. Fordonet har en lastkapacitet på 72 kubikfot när baksätet fälls ned och 39 kubikfot när sittplatserna är upp.
Sittplats och Comfort

Bilen ger plats för fem personer, och det har trepunkts säkerhetsbälten begränsningar. Samtliga modeller är utrustade med luftkonditionering. Andra bekvämligheter inkluderar sex högtalare och ljudsystem med AM /FM-radio, farthållare och en 12-volts uttag i fronten för att ladda personlig elektronik. Fordonet är utrustad med servostyrning, lås makt och fönsterhissar. Addera Safety

Fordonet har säkerhetsfunktioner såsom barnsäkerhetsspärr, som hindrar barn från att öppna dörrarna från insidan. Det har förare och passagerare krockkuddar, varselljus och ett stöldskydd, som avger ett larm när fordonet öppnas utan nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77790.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.