Hur du köper en 1967 Mustang Super Snake

Gjord känd som "Shelby" i 1974 filmklassiker "Gone in Sixty Seconds", liksom i dess 2000 remake, är 1967 GTO Mustang Super Snake helt enkelt en amerikansk muskelbil. Under årens lopp har entusiasmen för '67 Mustang avtog inte, om något, har det ökat. Idag är det en av de mest sällsynta och mest eftertraktade klassiska bilar i världen. På grund av den prisade karaktär '67 Super Snake, köpa en kräver otaliga timmar med att söka efter säljare och köpslående med dem över priset, och även över tanken på att sälja det till att börja med! Med tålamod och lösa, men kan köpa en 1967 Mustang Super Snake åstadkommas. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1

Identifiera flera försäljningsställen som du kan köpa en 1967 Mustang Super Snake. Använd någon av de många online--säljare konsortier som sannolikt skulle erbjuda en '67 Mustang, såsom Auto Trader Classic, Köp Classic Cars eller Classic Cars. Dessutom, söka i platsannonser annonser i bil tidningar som Auto Trader, Car and Driver eller Motor Trend. Det är nödvändigt att skura flera källor, såsom '67 Mustangs är sällsynta och deras ägare i allmänhet föredrar att hålla fast vid dem.
2

Lokalisera och delta bil visar hela landet. Även en '67 Mustang inte kan vara en av de utvalda bilarna på mässan, är chansen att en av de duschar eller publiken har en eller känner någon som har en.
3

Kontakta någon potentiella säljare du har hittat och uttrycka intresse utan att ange din driftsbudget. Ofta kommer klassisk bilägare och specifikt '67 Mustang ägare försummar idén att sälja sin bil, så de kommer ofta höja försäljningspriset efter en potentiell köpare budget för att förhindra en försäljning.
4

Gör ett erbjudande för bilen. Det är bäst att göra flera erbjudanden till flera potentiella säljare, alla vid eller under din tilltänkta budget gräns. Detta kommer att ge dig hävstång under förhandlingsprocessen.
5

Avsluta din försäljning genom att skicka eller köra din nya '67 Super Snake till ditt hem eller garage och säkra en titel överföring. Eftersom '67 Mustangs är klassiska bilar, måste du fylla i ytterligare pappersarbete för att registrera din nya bil som en klassisk bil, beroende på ditt hem bosättningslandet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77789.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.