Hur du köper en begagnad bil från en hyra byrå

Om du någonsin hyrt en bil innan, då du undrade nog vad som hände med bilarna efter byrån pensionerade dem. De kan bara köra bilarna under en viss tidsperiod, vanligtvis ett par år innan de är pensionerade och ersättas. Många företag sälja sina äldre bilar direkt till allmänheten. Det är ett bra sätt att spara pengar, men ändå få en ganska ny bil från ett välkänt företag. Saker du behöver
Value guide
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av fordon du söker innan du checkar ut priserna. Hyrbil myndigheter använder vanligtvis ett visst märke eller göra på sin lott. Thrifty använder Ford-modeller och budget fokuserar på Dodge produkter. Om du är intresserad av ett visst fordon, söker den byrå som använder dem är en bra idé.
2

Kolla in hemsidor uthyrningsfirman och leta efter platser i ditt närområde. De flesta byråer har använt bil massor antingen kopplad till deras hyra kontor eller separat från kontoret. Andra lista de bilar som de har tillgängliga för försäljning på deras hemsida.
3

Besök hyrbil försäljningen mycket och titta runt på de olika fordon till salu. Vid varje given tidpunkt ett av dessa partier kan ha hundratals bilar ute till försäljning, beroende på vilken tid på året. Detta ger dig chansen att se vad de har tillgängliga och om det är något du gillar.
4

Jämför priset på bilen med det aktuella värdet genom att titta på Edmunds eller annat värde guide. Ett värde guide berättar exakt vad bilen är värd baserad på nuvarande marknadsförhållanden. Biluthyrningsfirmor är oftast ganska bra om att erbjuda bilar under sitt värde riktpriset, men du bör ändå se till att du får en bra affär.
5

Gör ditt köp. Köpa en begagnad hyrbil liknar köpa en begagnad bil. Så länge du har insättningen och finansiering eller den totala köpeskillingen redo, kan du köpa din nya /gamla bil. Diskutera de saker som ingår i priset, liksom garantin innan det fastställs dina pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77119.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.