Tips om köpslående med en bilförsäljare

Slutföra forskning innan för att köpa en bil kommer att beväpna dig med de kunskaper du behöver för att förhandla med en bilförsäljare. Fem förhandlingstaktik hjälper dig att få bästa möjliga pris när man köper en ny eller begagnad bil. Ring framåt

Calling generalagenten innan du går kommer du att kunna ta bort känslor från bilen köpupplevelsen, enligt moneyunder30.com. Om du frågar efter det bästa priset på bilen på telefonen, eliminerar detta återförsäljarens förmåga att se dina ansiktsuttryck. En telefon citat placerar dealern vid ett känslomässigt underläge. Se till att dealern inte övertala dig att komma till återförsäljare innan ge en offert.
Undvik att prata för mycket

återförsäljare kan försöka få en hel del information om dig innan erbjuda dig ett pris, enligt negotiationtraining.com. Undvik att tala om återförsäljaren hur mycket du har att spendera eller hur mycket du vill ha en viss bil. Om dealern frågar dig en fråga som du inte vill svara på, behöver du inte svara.
Förhandla innan du lägger Incitament

Förhandla finalen pris med återförsäljaren innan du talar om extra stimulans, enligt marketwatch.com. Incitament såsom en tillverkare kupong och bilhandel-in ska lägga till det slutliga förhandlade priser. Du kommer att få lägsta möjliga pris genom att lägga till incitament i slutet av förhandlingarna.
Erbjuder ett mycket lågt pris


Initialt erbjuda återförsäljaren halva priset på fordonet . Även om du kanske inte alltid får detta pris, som erbjuder en initial lågt pris ger en utgångspunkt för att förhandla upp om det behövs. Låt inte din rädsla eller känslor engagera när förhandlingarna om ett pris. Känn din högsta priset och inte låta återförsäljaren förhandla högre än så.
Walk Away
p Om du har ett pris i åtanke, erbjuder det pris till återförsäljaren. Om dealern inte är villig att förhandla om detta pris, gå bort. Ge dealern ditt kort och tala om för honom att om han ändrar sig han borde ge dig ett samtal. Detta kommer att låta handlaren vet att ni är seriösa, och många gånger han kommer att ringa dig med ett nytt erbjudande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77658.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.