Hur vill kolla historien av en begagnad bil

fordon historia rapporter avslöjar en hel del nyttig information om en bil. Ett fordon historien kommer att visa dig, bland annat, om bilen är stulen, om det blivit översvämmade eller om det har förstört. Du kan också upptäcka vägmätare rollback. Kort sagt, om du funderar på att köpa en begagnad bil, kommer att lära sig en bils historia hjälpa dig att fatta ett välgrundat köpbeslut. Nyckeln till att ta reda på all denna historia är genom bilens VIN, en förkortning som står för chassinumret. Det är en unik kod som varje fordon är tilldelad. Det är som en bil fingeravtryck. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Be säljaren för bilens VIN. Det kommer att bli en 17-teckenkod.
2

Hitta bilens VIN själv om säljaren inte kommer att ge det. Den VIN kan hittas på bilens titel och registrering, försäkring kort och på själva bilen. Titta på förarsidan instrumentbrädan eller på insidan av förardörren ram när du öppnar dörren.
3

Hitta en sajt på nätet där du kan köra en gratis VIN check för att få bilens historia. En sådan plats är den ideella National Insurance Crime Bureau, även känd som nicb. (Se avsnittet Resurser.)
4

Mata in VIN-nummer i sökformuläret för att få bilens historia. På vissa platser, kan du betala för att köra obegränsat kontroller för en viss tid, användbart om du kommer att kontrollera flera bilar som du söker. Vid NICB, kan du göra fem sökningar inom 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77189.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.