Hur man läser koden på en begagnad bil vindruta

När du köper en begagnad bil , är det en bra idé att först inspektera bilens chassinumret . VIN är unik för varje fordon som någonsin producerats , och kan användas för att spåra historien av bilen . En bils VIN registreras i olyckor , protokoll försäkringar och när något arbete utförs på fordonet . Placering av bilens VIN och dechiffrera dess innebörd är enkel . Saker du behöver
Begagnad bil
Visa fler instruktioner
1

Titta på insidan instrumentbrädan på förarsidan av bilen . Detta gäller för alla bilar tillverkade efter 1969 .
2

Räkna de tecken som används i VIN -sekvensen . VIN koder för bilar tillverkade efter 1981 har 17 teckenkoder . Äldre VIN-nummer är kortare än denna .
3

Läs VIN . Den första siffran anger i tillverkningslandet . Det andra tecknet är en bokstav som anger motorns bolaget . Det tredje tecknet är en siffra som anger fabrikat av bilen . De följande två bokstäverna berättar koden bil linje och serier . Detta följs av två siffror som anger kroppstyp och fasthållningsanordningar . Nästa är tre bokstäver som berättar motorkod , kontrollsiffra och årsmodell . Monteringsfabriken numret är nästa och sista siffrorna är bilens unika produktion sekvens .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77295.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.