2005 Toyota Camry Teknisk Information

Runt sedan 1983, är Toyota Camry ett fordon som tillverkas för att tävla mot Honda Accord. Detta fordon skapades som en ersättning för den bakre-wheel-drive Corona och började genast att konkurrera Accord i popularitet. Den 2005 Toyota Camry har hävdat att popularitet. Stilar av Camry

2005 Toyota Camry kommer i tio olika stilar. Dessa stilar är standard i både manuella och automatiska, LE och SE i manuell och automatisk, LE V6, den XLE, SE V6 och XLE V6 (alla automatiska). Andrahandsvärdet på bilen varierar stort på den specifika stilen på bilen, med Standard manuell kostar minst och den XLE V6 kostar mest på jämförbara fordon. Alla Toyota Camrys är fyrdörrars bilar.
Motor

2005 Toyota Camry motor varierar lika mycket som fordonets stilen. Den minsta motor tillgänglig på Toyota Camry tillhör Standard Camry och är en 2,4 liters, fyrcylindrig motor. Den största och mest kraftfulla motorn tillhör SE V6 Camry, det är en 3,3-liters motor med en V6. Standarden motorn blir den bästa gas körsträcka av gruppen, med 25 miles per gallon genomsnittet,. Högre motorer genomsnitt 21 mpg
Funktioner

Anti Låsningsfria bromsar är standard i alla 2005 Camrys - under tidigare år, var de inte. MacPherson fjäderben är standard på alla fyra hjul, med en dual-link-system i bakvagnen. Skivbromsar är standard på framhjulen och diskar eller trummor är på bakhjulen.
Crash betyg

2005 Toyota Camry har inte sidokrockkuddar. Men i krocktester, gjorde Toyota Camry bra överlag, får betyget "bra". Den Camry fick fem stjärnor i frontalkrock testning och fyra stjärnor på en sidokollision krasch för passagerarens säten, med tre stjärnor mål för den bakre sittplatser. Den Camry är osannolikt att rulla över i en olycka, med endast en 11% chans.
Påminner
p Det är ett återkallande för 2005 Toyota Camry i mars 2010 . Denna återkallelse är för den främre låsbeslagsenhet. Denna defekt låsbeslagsenhet kanske inte riktigt haka och kan orsaka en bakåtvänd bilbarnstol som skall detekteras som spände vuxen, aktivera krockkudden vid en kollision.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77419.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.